heroimage
Djuprengöring Malmö
Kvalster finns i de flesta hem och förblir i de flesta fall obemärkta
Kontakta oss

Djuprengöring Malmö

Kvalster gör ingen skada för de flesta av oss - men för de som har kvalsterallergier kan vanligt förekommande smuts utgöra ett stort problem. Med vår djuprengöring kan vi på HomeMaid hjälpa till att minimera mängden allergener, få bort kvalster och samtidigt ta bort oönskad doft.  

Bli av med kvalster I malmö

Att helt sanera bort kvalster är inte möjligt men det går att göra mycket för att minimera mängden allergener de lämnar.

Kvalster trivs i första hand i varma, fuktiga miljöer. Det viktigaste man kan göra för att minska mängden kvalster i en bostad är att se till att det är torrt och välventilerat. Astma- och Allergiförbundet har goda riktlinjer för ventilationen i ett hem och hur man testar den.

Generellt ska luftvolymen bytas ut varannan timme och luftfuktigheten vintertid ska vara under 50 %, helst kring 35 %. Att tvätta sängkläder, textilier och tyget på stoppade möbler regelbundet i 60 grader hjälper också.

 

Rengöring på djupet, KAN BESTÄLLAS I HELA malmö

Utöver ovan nämnda åtgärder är det bra att djuprengöra soffor, sängar, mattor och andra stoppade möbler för att minimera mängden kvalster.

För detta finns speciella dammsugare med HEPA-filter eller vattenfiltrering och med kapacitet att på djupet avlägsna kvalsters restprodukter.

Vi på HomeMaid har såväl utrustning som specialtränad personal för djuprengöring av sängar, stoppade möbler och mattor. Tänk på att sängen är hemmets mest använda möbel!

När sängar rengjorts från restprodukter och sängkläder tvättats kan man lägga in särskilda kvalsterskydd i sängen. Tillsammans med god ventilation, regelbunden tvätt av sängkläder och eventuell avfuktare räcker detta för att minska besvären hos de allra flesta.

Målsättningen är alltid att minimera nivåerna av allergener som kvalster skapar. Att helt bli av med kvalster och dess allergiskapande element är inte möjligt i ett vanligt hem.

"Vill varmt rekommendera HomeMaid Malmö som städat sängar och mattor hos oss med sin special dammsugare. Skillnaden före och efter är enorm och värdefull eftersom vi har hund. Detta kommer vi göra om med lämpliga mellanrum!"

Pris på DJUPRENGÖRING I malmö

Priset för kvalstersanering eller djuprengöring av stoppade möbler och mattor beror på omfattningen.

Kontinentalsängar är exempelvis mer tidskrävande än vanliga resårbottnar och olika typer av mattor är olika känsliga och kräver därför olika grad av försiktighet vid rengöringen.

Av denna anledning ber vi dig att kontakta oss på HomeMaid för att få en exakt prisuppgift. Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till dig!

En kort film om djuprengöring:

 

Dina kontaktuppgifter

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Malmö!
Telefon
040-784 00
Adress
Östra Tullgatan 3, 211 28 Malmö
Öppettider
Måndag till Fredag 07.00-16.30

Presentkort som gör skillnad
Varför inte ge bort lite mer tid i vardagen till någon som du bryr dig om? Att få hjälp med städning eller fönsterputs kan betyda oerhört mycket. 

Här beställer du presentkort

 

RUT – så funkar det
Från den 1 juli 2009 gäller direktavdrag för hushållsnära tjänster. Det betyder att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Du behöver varken fylla i blanketter eller kontakta Skatteverket – det fixar vi.

Läs mer