Uppgifter om din bostad

Visningsstädning Linköping

En av de första saker man noterar när man kliver in i ett nytt boende, vare sig det är medvetet eller inte, är hur rent vi uppfattar att det är. Det är också en av de saker vi sätter som störst vikt vid när vi tittar på en ny tilltänkt bostad.

Vi på HomeMaid vet vad som krävs för att spekulanter ska se din bostad som en rent och attraktivt objekt. Vi har lång och gedigen erfarenhet av visningsstädningar och har genom åren utvecklat en checklista som täcker det mesta. Självklart är vi även öppna för särskilda önskemål rörande just din bostad.

Inkludera fönsterputsning för ännu bättre resultat

Vår rekommendation är att alltid kombinera visningsstädningen med en fönsterputsning, ljusinsläpp och utsikt är även de otroligt viktiga för hur ett hem uppfattas. Vi rekommenderar också att visningsstädning genomförs innan fotografering för att presentera bostaden i bästa tänkbara dager. Om en lättare kompletterande städning behövs innan eller mellan visningarna ordnar vi givetvis även detta.

Kontakta gärna oss på HomeMaid i Linköping så berättar vi mer.

Områden för visningsstädning i Linköping

Vi erbjuder visningsstädning i Linköping med omnejd. Bland annat:

Ljungsbro

Borensberg

Åtvidaberg

Linghem

Vikingstad

Vad ingår i visningsstädning?

En visningsstädning påminner mycket om en storstädning, den stora skillnaden ligger i att det finns ett större fokus på estetik. Ytor som är visuellt viktiga och ofta kontrolleras av spekulanter får extra uppmärksamhet. Vi städar även höga och svåråtkomliga platser så som uppe på köksskåp, garderober och andra platser spekulanter kan tänkas kika.

Pris på visningsstädning

Priset på visningsstädningen beror på var du bor i Linköping samt hur stor boyta som skall städas. Fyll i formuläret "Uppgifter om din bostad" så får du en snabb prisuppskattning!

Vanliga frågor och svar

Vad behöver finnas tillgängligt för visningsstädning?

Normalt sett föredrar vi om dammsugare och en trappstege finns tillgänglig, om detta inte finns ordnar vi naturligtvis det ändå men vi behöver veta det i förväg så att vi kan ta med oss rätt utrustning för jobbet.

Behövs ett visningsstäd inför varje visning?

Nej, oftast räcker det med ett visningsstäd även om man håller två visningar. Om intresset varit mycket stort kan det kanske vara lämpligt med ett snabbt städ mellan visningarna för att åtgärda smutsiga golv, fingeravtryck på glas och borstat stål och andra mindre detaljer men ett andra fullfärdigt visningsstäd behövs nästan aldrig. 

När ska behöver vi boka en visningsstädning?

I normalfallet räcker en vecka eller så gott och väl men vissa perioder, inte minst strax innan midsommar och efter sommaren, kan trycket vara högt. Då skadar det inte att vara ute i god tid. Tänk också på att bilderna i prospektet ofta styr intresset för boendet, en storstädning och fönsterputsning inför fotograferingen kan vara en mycket god investering. 

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Linköping!
Telefon
013-13 25 00
Adress
Sturegatan 7, 582 21 Linköping