heroimage
Tvätthjälp Linköping
Behöver du hjälp med att få ordning på all tvätt, vikning, strykning och allt det där som måste göras men aldrig verkar ta slut? Hör av dig till oss, så löser vi det åt dig.
Beställ tvätthjälp här

Tvätthjälp Linköping

Börjar tvätten kännas som ett evigt projekt som tar bort både tid och glädje från dina lediga helger med familjen? Blir walk-in garderoben aldrig riktigt sorterad och julgardinerna aldrig strukna och invikta i linneskåpet? Då kan tvätthjälp vara lösningen.

Ibland kan tiden inte finnas till i vardagen, men det hindrar inte tvättberget från att växa. Därför kan det vara bekvämt och behändigt att anlita tvätthjälp i Linköping, för att få bukt med vardagens småsysslor som bara måste göras, men som hamnar i skymundan. Varför inte lägga till en timma eller två av textilvård till din hemstädning eller storstädning? Vi kan hjälpa till med allt från tvätt och strykning till lagning av kläder och skoputsning. Kanske behöver garderoberna organiseras en gång för alla eller husets samtliga lakan och textilier tas ut för en vädring för att få in den där vårfräscha känslan? 

Oavsett om ditt projekt är stort eller litet finns vi på HomeMaid i Linköping här för att avlasta dig.

Dina kontaktuppgifter

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Linköping!
Telefon
013-13 25 00
Adress
Nordengatan 45, 582 56 Linköping
Öppettider
Måndag till fredag 7.00-16.30