Uppgifter om din bostad

Storstädning Linköping

Är det kanske dags att ta emot gäster, ordna en fest eller bara låta bostaden glänsa lite extra? Oavsett anledning är en storstädning lösningen. På HomeMaid i Linköping vet vi vad som krävs för att ditt hem ska bli gnistrande rent, så där rent att det till och med känns i luften när man tar ett djupt andetag.

Vid en storstädning gör vi allt vi vanligtvis gör vid en flyttstädning, skillnaden är att möblerna får stå var och att det är du som får njuta av resultatet. Vi går igenom bostaden från tak till golv. Dammtorkning, dammsugning, våttorkning av fria ytor och golv är självklara inslag i storstädningen, likaså in- och utvändig rengöring av alla vitvaror.

Städning efter dina behov

För oss på HomeMaid är det viktigt att du som kund känner dig hörd och att dina särskilda önskemål tas om hand, därför är det en självklarhet för oss av du också få gå igenom checklistan och göra tillägg inför städningen, ditt hem är trots allt unikt och ingen känner det lika väl som du.

Områden för storstädning i Linköping

Vi utför storstädning i Linköping med omnejd. Bland annat:

Ljungsbro

Borensberg

Åtvidaberg

Linghem

Vikingstad

Pris på storstädning

Priset på städningen varierar och beror bland annat på var i Linköping du bor samt hur stor yta som skall städas. Fyll i formuläret "Uppgifter om din bostad" för att snabbt få en prisuppskattning.

Vanliga frågor och svar

Hur går bokningen av storstädning till?

Efter att du anmält ditt intresse via hemsidan, mail eller telefon blir du uppringd för bokning av ett hembesök. Vid hembesöket går vi igenom din bostad rum för rum för att få en klar bild över vad du vill ha gjort. Vi löser också frågor kring åtkomst till bostaden om du inte är hemma vid tillfället. Efter detta får du en offert från oss med en prisuppgift anpassad efter ditt hem. När du tackat ja är det bara att luta dig tillbaka och låta oss sköta resten.

Behöver det finnas något speciellt hemma?

Nej, egentligen inte. Vi utgår dock från att de flesta har en dammsugare och en liten trappstege eller ordentlig pall tillgänglig. Det är inget måste men om det inte finns får du gärna berätta detta för oss vid hembesöket så att vi kan ta med oss det vid städtillfället. 

Jag är redan kund hos er, kommer min ordinarie assistent att utföra storstädningen?

Ja, om möjligt skickar vi alltid med den ordinarie serviceassistent på storstädningar och andra engångsuppdrag. Det blir bäst både för er och oss om någon som kan ert hem är med.

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Linköping!
Telefon
013-13 25 00
Adress
Sturegatan 7, 582 21 Linköping