Uppgifter om din bostad

Hemstädning Linköping

Ibland kan det vara svårt att få vardagspusslet att gå ihop. Det vet vi på HomeMaid i Linköping, det är därför vi finns. Vi kan hjälpa dig med hemstädning för att göra vardagen lite enklare så att du får mer tid över till sådant som är viktigt.

Släpp kravet på att hinna med att göra allt perfekt. Varför inte lämna över hemstädningen i händerna på ett riktigt proffs. Någon som tar ansvar för ditt hem som om det vore deras eget? Linköping är en stad med många attraktiva möjligheter till fritidssysselsättningar. Från lugna promenader längs med stångån till spännande kulturevenemang och akademiska aktiviteter på Universitetet.

Personliga hembesök före hemstädning

Vi på HomeMaid vet att varje hem är unikt, precis som varje hemägares önskemål. Därför utför vi alltid personliga hembesök innan vi påbörjar vår tjänst. Det är viktigt för att vi ska förstå vad du som kund behöver för att bli nöjd. För en nöjd kund kräver mycket mer än bara rena golv och det är något vi alltid strävar efter att leverera.

Områden i Linköping

Vi utför hemstädning i Linköping med onejd, bland annat i:

  • Ljungsbro

  • Borensberg

  • Åtvidaberg

  • Linghem

  • Vikingstad

Vad ingår i hemstädningen?

Hemstädningen är oftast en klassisk veckostädning. Alla golv dammsugs och de som tål det våttorkas. Bänkytor, fönsterbrädor och andra plana ytor dammtorkas. Extra fokus läggs oftast på kök och badrum där man verkligen vill att det känns glänsande fräscht. Om du som kund har särskilda önskemål kan detta oftast inkluderas i din hemstädning.

Pris på hemstädning

Priset på hemstädning varierar beroende på var i Linköping du bor samt hur stor boyta som skall städas. Fyll i formuläret "Beräkna din månadskostnad" för att snabbt få en prisuppskattning.

Vanliga frågor och svar

Behöver jag ha materiel hemma?

Nej, HomeMaid står för allt förbrukningsmateriel som behövs, det enda du behöver ha hemma är en dammsugare. Trasor, medel, mopp, hink och allt annat tar vi med oss och ställer i ditt städskåp.

Får jag använda HomeMaids städmateriel?

Ja självklart får du det. Så väl förbrukningsmedel som trasor och annan utrustning är din att disponera, dock måste trasorna vara rena när det är dags för nästa veckostädning. 

Måste jag fylla på när rengöringsmedlen tar slut?

Nej, HomeMaid står för påfyllning av alla medel och förbrukningsvaror. Det enda undantaget är om du vill att vi använder något speciellt rengöringsmedel du själv köpt in.

Måste jag städa inför veckostädning?

Nej, självklart inte, dock räknas ju tiden vi måste lägga på att plocka upp in i den totala tiden så ju mindre som ligger framme, desto renare blir ditt hem!

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Linköping!
Telefon
013-13 25 00
Adress
Sturegatan 7, 582 21 Linköping