Uppgifter om din bostad

Fönsterputsning i Linköping

Nyputsade fönster gör otroligt mycket för hur ett hem uppfattas. Ljusinsläppet blir bättre, utsikten finare och rummen till och med känns större. Fönsterputsning gör helt enkelt stor skillnad. Det krävs ungefär lika delar hantverk, akrobatik och erfarenhet för att göra det bra, på HomeMaid i Linköping har vi alla tre.

Regelbunden fönsterputsning gör skillnad 

På våren, när solen obönhörligen avslöjar hur smutsiga fönstren blivit eller när kommunens gatsopare täcker staden med ett moln av vägdamm som ett slags årlig försommarritual. Det är då du vet att det är dags. Fönstren behöver putsas, oftast en eller två gånger per år beroende på var bostaden ligger.

Kombinera fönsterputsning med storstädning 

Många väljer att kombinera sin fönsterputsning med exempelvis storstädning eller ett schemalagt städtillfälle men det går givetvis bra att köpa det som enskild tjänst också. Tänk dock på att vid vissa tider på året, speciellt kring vårstädningarna, kan trycket vara högt. Var därför gärna ute i god tid.

Områden i Linköping 

Vi erbjuder fönsterputsning i Linköping med omnejd, bland annat: 

- Gottfridsberg

- Valla

- Ryd

- Lambohov

- Malmslätt

- Hackefors

Vad ingår i fönsterputsningen? 

I en fönsterputsning ingår utvändig samt invändig putsning av fönster samt lättare rengöring av karmar, fönsterbrädor och bleck för att säkerställa att vi lämnar det rent och snyggt efter oss. Vi för dock endast fullständig rengöring av bleck och karmar vid överenskommelse. 

Pris på fönsterputsning 

Priset på fönsterputning varierar beroende på var du bor i Linköping samt vilken typ av fönster som skall putsas. Fyll i formuläret "Uppgifter om din bostad" för att får en prisuppskattning. 

Vanliga frågor och svar

Hur kallt kan det vara när ni putsar?

Vi kan göra ett bra resultat ner till ungefär -10 grader. Om vi gör bedömningen att det är för kallt för att garantera ett bra resultat erbjuder vi alltid ombokning. Detta är dock sällan ett problem i Linköping.

Vad händer om det regnar?

Lättare nederbörd är sällan något problem, blåst eller riklig nederbörd kan dock vara det. I de fall detta blir ett problem bokar vi givetvis om till en mer passande tid. 

Behöver jag tillhandahålla något?

Nej, vi tar med oss all utrustning som behövs för en normal fönsterputsning. Om det finns svåråtkomliga ytor uppskattar vi information om detta i förväg då specialutrustning kan behövas.

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Linköping!
Telefon
013-13 25 00
Adress
Sturegatan 7, 582 21 Linköping