Uppgifter om din bostad

Visningsstädning Lerum

Du får aldrig en andra chans att göra ett första intryck. Det samma gäller din bostad. När det är dags att visa upp den för potentiella köpare, ta hjälp av ett proffs. 

Om du vill boka visningsstädning behöver du bara fylla i formuläret ovan och gå vidare till nästa steg. Efter det kontaktar vi dig och hjälper dig med allt. Svårare än så är det inte. Vill du ha mer information är det bara att läsa vidare. 

Med öga för detaljer

Alla människor kan städa men det är lite skillnad på att göra det nån gång i veckan och att göra det 8 timmar om dagen i många års tid. Proffs får ett annat öga för vissa saker, vad man lägger märke till vid en visning till exempel. Det är med den erfarenheten i ryggen som vi tog fram produkten visningsstädning. Vi vet helt enkelt vad som krävs för att ditt hem ska sticka ut. 

Vad är en visningsstädning?

En visningsstädning är som en storstädning men med annat fokus. Istället för att ge oss på alla skrymslen och vrår, högt belägna ventiler och baksidan av din kyl så tar vi sådant som syns och som vi vet att folk tittar på vid en visning. Metalldetaljer som blänker, fläckfria vitvaror och högblank emalj är detaljer som får en bostad att se nyare ut.

Vad kostar en visningsstädning?

Beroende på ytan och din bostads beskaffenhet varierar priset lite men du får en ganska bra bild om du fyller i formuläret högst upp. Därefter åtkommer vi till dig med en konkret offert. 

Frågor och svar

Men ytorna som inte syns då?

Typiskt sett är det här visningsstädningen skiljer sig från storstädningen. Vi tar inte tag i baksidan av ventillock, fläktens filter, och ovansidan på den där 2,5 meter höga garderoben på en visningsstädning eftersom ingen tittar där. Om du vill att vi gör det i alla fall kan vi självklart lösa det, bara säg till i så fall.

Fönsterputsning?

Vi rekommenderar starkt att en visningsstädning kombineras med fönsterputsning men det ingår inte i priset. En fönsterputsning får både utsikt och ljusinsläpp att uppfattas som mer tilltalande så säg till vid bokningen så löser vi fönsterputsningen också.

Övrigt?

Vi tar hand om det mesta men om bostaden har trädgård så kan det vara värt att se över även den. En nyklippt gräsmatta, bortkrattade löv och kantgrävda rabatter kan göra mycket för intrycket. 

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Lerum!