Uppgifter om din bostad

Storstädning Lerum

Storstädning - lika skönt före som efter festen. Inför eller efter släktkalaset, studenten, jul eller midsommarfesten är det alltid skönt att få det riktigt rent hemma. Varför inte anlita ett proffs?

Vill du boka en storstädning? I så fall behöver du bara fylla i formuläret högst upp på sidan för en prisuppskattning, sen kontaktar vi dig och hjälper dig med resten. Svårare är det inte. 

Lerums bästa storstädning

Vår idé är enkel och har varit den samma i 20 år, men den fungerar. Städning med hög kvalitet, bra personal och bra service. Det är inget banbrytande men nog så svårt att konsekvent upprätthålla år efter år. För dig som kund ska du alltid få samma upplevelse, en riktigt wow-känsla när du öppnar dörren.

Vad ingår i en storstädning?

Rent hus från golv till tak. Vi börjar uppifrån och städar oss neråt. Det ska dammas och torkas, kök- & badrum ska få extra mycket uppmärksamhet, golv ska dammsugas och våttorkas och mycket mer. Vi arbetar generellt utifrån en gedigen checklista som vi gärna går igenom med dig inför städningen. Har du ytterligare önskemål kan vi oftast tillfredsställa också dem. 

Vad kostar det?

Det varierar givetvis lite beroende på vad du vill ha gjort men du får en ganska bra bild om du fyller i yta och postnummer högst upp på sidan. Tänk på att mycket små bostäder och mycket stora bostäder kan avvika från normen. 

Frågor och svar

Vad ska finnas hemma?

En bra dammsugare och en trappstege eller stadig pall ser vi gärna att du har, om det inte finns är det inget problem, bara informera oss så tar vi med även detta. Utöver det så tar vi med oss allt vi behöver. 

Om vi har husdjur...?

Vi gillar djur. Bara berätta för oss i förväg vad som finns hemma så att vi inte råkar skicka personal som är allergisk. Så länge dina husdjur inte är rädda för främlingar eller allt för vaktbenägna så kan vi nästan alltid städa även med djur hemma. Om de är lite rädda för dammsugaren får du gärna berätta det också så flyttar vi dem till andra änden huset innan vi börjar dammsuga. 

Gör ni hembesök innan storstädningar?

Nej, oftast inte men om du vill så gör vi det självklart utan extra kostnad. Om du har speciella behov, önskemål som kanske måste ses för att riktigt kunna bedömas eller bara vill känna dig extra trygg så kommer vi gärna ut och tittar. 

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Lerum!