Uppgifter om din bostad

Hemstädning Lerum

Vill du göra lite mindre skurande av golv och lite mer av sånt du tycker om? I så fall är det bara att fylla i formuläret ovan så hjälper vi dig med resten. 

Visst vore det skönt att ha lite mer tid? Till familjen, hobbyn eller partnern? Vi på HomeMaid erbjuder hemstädning som går längre än rena golv. Vi tar hand om ditt hem som om det vore vårt eget. För att göra det krävs kunnig och erfaren personal, något som vi med branschens lägsta personalomsättning vågar säga att vi har. 

Först hembesök, sedan hemstädning

Det finns nog inte två likadana hem i hela Sverige. Det vet vi på HomeMaid i Lerum och därför gör vi ett hembesök innan vi sätter igång din veckostädning. Vi gör det för att vi ska få en chans att bekanta oss med ditt hem, lära oss vad som är viktigt för dig och ta reda på om det finns några speciella hänsynstaganden vi behöver göra för att du ska bli riktigt nöjd. Det kostar givetvis ingenting extra för dig som kund, det är en del av tjänsten. 

Vad är egentligen hemstäd?

I korthet kan man säga att våra vanliga veckostädningar är det vi kommer överens om ska göras varje gång vi besöker ditt hem. Oftast är det att dammtorka, dammsuga, våttorka de ytor som tål det, göra rent kök och badrum samt att plocka i ordning i största allmänhet. Utöver det kan vi givetvis också lägga till saker du vill ha gjorda. 

Hur mycket kostar det?

Beroende på husets storlek, möblemang, antal boende och övriga faktorer varierar priset ganska mycket. Du kan få en ungefärlig uppfattning baserat på storlek om du fyller i formuläret högst upp men för att vi ska kunna lämna en exakt offert måste vi göra ett hembesök. 

Frågor och svar

Vad behöver jag ha hemma?

En dammsugare och en liten trappstege eller stadig pall (så att vi når överallt, tänk på att vissa av våra serviceassistenter kanske inte är så långa). I övrigt tar vi med oss allt som behövs för att städa hos dig. 

Borde jag städa lite innan ni kommer eller...?

Nej, men vi vet att väldigt många gör det i alla fall. Om ni vill göra något som underlättar så är det i så fall att plocka upp lösa saker. Leksaker på golv i barnens rum t.ex. Det gör att vi kan lägga mer tid på att städa och mindre på att plocka men hinner du inte så gör det faktiskt inget, vi vet hur det är, vi löser det. 

Kan ni hjälpa till med...?

Ja. Svaret är nästa alltid ja. Vi kan vattna blommorna, byta dina sängkläder, vika din tvätt (även om vi aldrig lägger in den i garderoben utan placerar den på sängen i prydliga högar), stryka, byta gardiner och hundra andra saker. Det är bara att fråga din personliga kontaktperson så löser vi det. 

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Lerum!