Uppgifter om din bostad

Fönsterputsning Lerum

"Alla ser bättre ut genom rena fönster" heter det ju, och ordleken åsido är det faktiskt sant. Dessutom upplevs bostaden som ljusare och större. 

Om du vill ha en prisuppgift är det bara att fylla i formuläret ovan. Om du inte är helt säker på exakt vilken sorts fönster du har gör det inte så mycket. Fyll i så noga du kan så går vi igenom det när vi kontaktar dig.

Regelbunden fönsterputsning gör stor skillnad.

Inte bara på fönstrens livslängd utan också på hur fort det går att putsa. Om du vill lägger vi gärna upp ett schema för dig. Beroende på fönstrens läge och bostadens läge brukar 2-4 gånger per år vara lagom men ofta räcker en utvändig putsning vid ett eller flera av tillfällena. 

Kombinera din fönsterputsning!

Om du vill slippa tänka på det går det utmärkt att meddela din kontaktperson att du vill ha fönsterputsning så kan vi schemalägga det i samband med något av din ordinarie städtillfällen. Du kan också informera om att du vill ha det efter en viss händelse, t.ex att gatorna sopas efter vintern, så löser vi det är det blir dags. 

Gör ni rent bleck och karmar?

Vi torkar självklart bort det som rinner ner på bleck och karmar för att lämna rent och snyggt efter oss men om du vill ha en fullständig rengöring även av dessa så uppskattar vi om du säger till i förväg så att vi har rätt rustning med oss, trä och metall kräver lite andra medel än glas för bästa resultat. 

Men om det regnar eller är kallt?

Så kan vi nästan alltid putsa i alla fall. Blandningen vi använder vid fönsterputsning fryser först en bra bit under nollan och regn i sig är sällan ett problem. Faktum är att om det är något som hindrar oss så är det oftast vinden. Blåsiga dagar kan det vara så mycket damm och partiklar i luften att det helt enkelt inte blir bra. Då får vi boka om men självklart uppstår ingen merkostnad för dig som kund i samband med detta. 

Behöver det finnas något tillgängligt?

Nej. Vi tar med oss allt vi behöver för att kunna putsa. Däremot uppskattar vi information om högt belägna fönster eller andra speciella förutsättningar så att vi kan ta med oss rätt utrustning för uppdraget. 

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Lerum!