Uppgifter om din bostad

Flyttstädning Lerum

Dags att flytta? Låt oss på HomeMaid hjälpa dig med flyttstädningen så att du kan fokusera på ditt nya boende istället. 

Funderar du på att beställa en flyttstädning i Lerum? Allt du behöver göra för att få en prisuppskattning från oss är att fylla i formuläret ovan, resten hjälper vi dig med så att du kan fokusera på annat. 

Känn dig trygg med HomeMaids garanti

Vi garanterar att våra flyttstädningar blir godkända, att slippa flyttstädning är ju trots allt vad du beställer av oss. Vi arbetar utifrån en gedigen checklista baserad på över 20 år av flyttstädningar. Utöver det erbjuder vi alltid en genomgång med de nya ägarna så att vi kan säkerställa att de känner sig helt nöjda. 

Vad ingår i en flyttstädning?

Allt som krävs för att bostaden ska bli godkänd och lite till. Vi vet vad som krävs för att en bostad ska bli godkänd inför en flytt, vi har gjort det i 20 års tid åt så väl privatpersoner som hyresvärdar och bostadsrättsföreningar. Utifrån den erfarenheten har vi tagit fram en checklista som vi utgår från men utöver det så tar vi naturligtvis hänsyn till din bostads unika förutsättningar. 

Vad kostar ett flyttstäd?

Det beror egentligen mest på hur stort ditt hem är. Eftersom hemmet ska vara tomt när vi flyttstädar är storleken nästan det enda som påverkar. Om du fyller i formuläret högst upp får du en uppskattning som brukar stämma mycket väl. 

Frågor och svar

Behöver jag lämna städartiklar i bostaden?

Nej. Vi tar med oss allt som behövs, till och med stegar och dammsugare, och tar med oss allt när vi åker därifrån, inklusive sopor. Vi lämnar bostaden klar att inspekteras för överlämning till nya ägare. 

Brukar ni göra hembesök inför flyttstädning?

Nej, oftast inte. Efter som bostaden ska vara tom behöver vi sällan inspektera den i förväg men om du anser att det behövs så kan vi givetvis ordna det. 

Vad händer om köparen/värden inte kommer på inspektionen?

Då brukar de ändå bli nöjda när de väl kommer, i de fåtalet fall de inte är det åker vi helt enkelt ut och rättar till allt de inte är nöjda med tills de blir nöjda. 

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Lerum!