heroimage
Uppgifter om din bostad

Fönsterputs Leksand

Boka fönsterputsning i Leksand som gör skillnad. Fönsterputsning är mer än bara städning, det är ett hantverk. Vi på HomeMaid i Leksand vet hur viktigt rena fönster kan vara för våra kunder, de kan verkligen förändra hur ett hem uppfattas.

Fönsterputsare med kompetens

Så väl ljusinsläpp som utsikt blir bättre med rena fönster, de förändrar hur ett boende upplevs. Våra erfarna fönsterputsare i Leksand har både hantverkskunnandet och uppfinningsrikedomen som krävs för att göra ett riktigt bra jobb. Vi vet att det finns många speciallösningar där det gäller fönster, vissa av dem kanske inte finns här till höger. Däremot kan vi nästan alltid hjälpa till, tveka därför inte att höra av dig och fråga.

Specialanpassad fönstertvätt i Leksand

Vissa typer av uppdrag så som höghöjdsputsningar och hela glasväggar kan ställa särskilda krav på den utrustning och kompetens som krävs för att göra ett bra jobb. Om ni har särskilda behov löser vi oftast även det. 

Om du söker grundläggande fönsterputsning i Leksand eller söker fönsterputs med särskilda krav - tveka inte att kontakta oss för mer information!

Vad ingår i fönsterputsningen?

 I en fönsterputsning ingår så väl invändig som utvändig putsning av fönstren. Vi torkar självklart även av karmar och fönsterbräden för att försäkra oss om att vi lämnar ett rent och snyggt fönster efter oss. Djupare karmrengöring ingår normalt ej men kan beställas vid behov.

Pris på fönsterputs

Priset på fönsterputsning varierar beroende vart du bor i Leksand med omnejd, samt vilka sorts fönster som skall putsas. För att få en bra uppskattning kan du fylla i formuläret på denna sida.

Vanliga frågor och svar

Går det abonnera på fönsterputsning?

Självklart. Många av våra kunder har en eller två fönsterputsningar inbokade på årsbasis, vanligtvis vår och höst. För de flesta privatbostäder räcker det gott och väl. Fönsterputsning kan också med fördel bokas i samband med en storstädning.

Under vilken tid på dagen sker fönsterputsning?

Normalt sett putsar vi under ordinarie arbetstid på vardagar men vid behov kan vi självklart tillgodose andra behov också.

Vad händer om det regnar eller är kallt vid tillfället?

Normalt sett är lättare regn inget större problem men riklig nederbörd, inte minst i kombination med blåst, kan innebära att vi behöver boka om till ett annat tillfälle. Det går i regel bra att putsa ner till ungefär -10 grader utan att det påverkar resultat men läge och typ av fönster kan inverka på detta. 

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Leksand!
Telefon
0247-643 30
Adress
Prins Augusts väg 10, 793 35 Leksand
Öppettider
Måndag till Fredag 7.00-16.00