heroimage
Uppgifter om din bostad

Visningsstädning Laholm

"Du får ingen andra chans att göra ett första intryck" brukar det heta. Det är värt att ha i åtanke när det är dags att ha visning på ditt boende. Få saker är så viktiga för det första intrycket som att boende uppfattas som rent och fräscht.

På HomeMaid Laholm vet vi vad som krävs för att uppnå ett gott resultat vid visningsstädning. Vi arbetar utifrån en checklista baserad på lång erfarenhet av visningsstädningar. Låt oss skapa den där magiskt rena känslan i ditt hem när det är dags för visning.

Av erfarenhet vet vi att visningsstädningen är det första som måste genomföras inför en visning. Vi rekommenderar att den görs redan innan fotograferingen för att skapa bästa tänkbara förutsättningar. Därefter kan homestyling och fotografering genomföras. 

Om behov av en kompletterande städning finns före eller mellan visningarna kan vi givetvis vara behjälpliga även med detta. Vi vill också tipsa om att boka in en fönsterputsning i samband med er visningsstädning. Rena fönster skapar bättre ljusinsläpp och låter utsikten komma till sin fulla rätt.

Kontakta oss på HomeMaid Laholm så berättar vi gärna mer. 

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid - din städfirma i Laholm!
Öppettider
Måndag till Fredag 07.00-16.30

RUT – så funkar det
Från den 1 juli 2009 gäller direktavdrag för hushållsnära tjänster. Det betyder att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Du behöver varken fylla i blanketter eller kontakta Skatteverket – det fixar vi.

Läs mer