heroimage
Tvätt & strykning Laholm
Efter städningen är tvätten ofta den tyngsta sysslan där hemma.
Kontakta oss

Tvätt & strykning Laholm

Börjar tvätten kännas som ett evigt projekt som tar bort både tid och glädje från dina lediga helger med familjen? Blir walk-in garderoben aldrig riktigt sorterad och gardinerna aldrig strukna och invikta i linneskåpet?

Vi kan göra mycket mer än bara hjälpa till med tvätten. Av erfarenhet vet vi att det minst lika ofta är sortering, vikning, strykning och undanplockning av tvätten som tar tid och energi. Vi kan självklart hjälpa till med detta. Vore det inte skönt att kunna lämna ett par maskiner ren tvätt i en hög där hemma och veta att den kommer att vara vikt, struken och undanplockad när du kommer hem från jobbet?

hjälp med tvätt i Laholm

Tjänsten kan beställas både som separat tjänst och i samband med din ordinarie hemstädning. Ett populärt alternativ är att låta oss på HomeMaid i Laholm ta hand om byte och tvätt av gardiner. Vi hjälper också gärna till med städning av garderober. Vi tar på oss att tömma och städa garderoben för att sedan vika in och stryka alla kläder igen. Behövs det putsar vi givetvis också skor.

Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig få lite mer fritid. Vi tycker inte att helgerna ska gå åt till att bestiga ett berg av tvätt. 

Dina kontaktuppgifter

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid - din städfirma i Laholm!
Öppettider
Måndag till Fredag 07.00-16.30

Presentkort som gör skillnad
Varför inte ge bort lite mer tid i vardagen till någon som du bryr dig om? Att få hjälp med städning eller fönsterputs kan betyda oerhört mycket. 

Här beställer du presentkort

 

RUT – så funkar det
Från den 1 juli 2009 gäller direktavdrag för hushållsnära tjänster. Det betyder att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Du behöver varken fylla i blanketter eller kontakta Skatteverket – det fixar vi.

Läs mer