heroimage
Trappstädning Laholm
Det första intrycket av ett flerbostadshus är ofta trapphuset.
Kontakta oss

Trappstädning Laholm

Trapphuset sätter på många sätt tonen för fastigheten som helhet. Att ha en välstädad trappuppgång är därför viktigt för både boende och besökare. Regelbunden trappstädning motverkar dessutom slitage och gör att trappen hålls i gott skick längre. Låt oss på HomeMaid Laholm ta hand om trappstädningen i era trappuppgångar för ett garanterat fräscht resultat!

Trappstädning - rena och fräscha trapphus i Laholm

Trappstädning är ofta en tung puck i många bostadsrättsföreningars styrelser. Det kan vara svårt att hitta en bra leverantör och i många fall är boende mycket uppmärksamma på kvalitén i leveransen.

Vi på HomeMaid Laholm erbjuder trappstädning med hög kvalitet och trygghet. All vår personal är kontrollerad mot såväl belastningsregister som UC, allt för att ni ska kunna känna er trygga med vem som vistas i er fastighet.

Vi arbetar också med bra villkor för vår personal och riktiga anställningar, det är viktigt för oss eftersom vi sedan 20 år tillbaka har arbetat efter principen att erfaren personal gör det bästa jobbet.

Kontakta oss på HomeMaid Laholm om ni behöver hjälp med er trappstädning.

Så här går trappstädning i Laholm till

Vi tar med oss all nödvändig utrustning för att utföra trappstädningen. Allt ni behöver bistå med är tillgång till el och vatten.

Ni bestämmer själva hur ofta vi ska utföra städningen och vi tar tillsammans fram ett schema som passar just er fastighet. Detta schema ger tydlig information till boende och besökare om när städningen kommer att utföras.

Om uppdraget gäller flera fastigheter kan vi självklart skräddarsy detta schema efter de unika behoven för varje fastighet.

Kontakta oss genom att fylla i formuläret nedan så ringer vi upp dig för att ta fram en offert baserad på dina uppgifter!

Dina kontaktuppgifter

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid - din städfirma i Laholm!
Öppettider
Måndag till Fredag 07.00-16.30

RUT – så funkar det
Från den 1 juli 2009 gäller direktavdrag för hushållsnära tjänster. Det betyder att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Du behöver varken fylla i blanketter eller kontakta Skatteverket – det fixar vi.

Läs mer

 

Vi är med i kampen mot barncancer – det är vi stolta över!

Barn och cancer hör inte ihop. Gör som vi, stöd Barncancerfonden. Tillsammans håller vi cancer borta från barn!