heroimage
Uppgifter om din bostad

Storstädning Laholm

Det finns en viss känsla som infinner sig när det är riktigt rent i ett hem. Man kan nästan känna det i luften om man tar ett djupt andetag. Samma rena känsla som efter ett sommarregn. Vi på HomeMaid Laholm vet hur man skapar den känslan, med en rejäl storstädning.

Vare sig det handlar om en sammankomst hemma, städning efter gästernas besök under långhelgerna eller bara en riktig vårstädning så finns det tillfällen då man vill ha det extra rent hemma. 

Vad ingår i storstädningen? 

Vi arbetar utefter en beprövad checklista baserad på lång erfarenhet men är givetvis lyhörda för eventuella särskilda önskemål från er sida, ingen känner trots allt ert hem lika väl som ni. En storstädning är i grunden lika noggrann som en flyttstädning, skillnaden är att det är ni som får njuta av resultatet. 

Vi vill också tipsa om att boka in en fönsterputsning i samband med storstädningen, det är ett bra tillfälle att slå två flugor i en smäll och få det gjort och resultatet känns ännu lite renare. 

Kontakta oss så berättar vi gärna mer.

Pris på storstädning

Priset på storstädning beror på vart du bor i Laholm samt hur stor boyta som skall städas. Fyll i formuläret "Uppgifter om din bostad" längst upp på sidan för att snabbt få en prisuppskattning.

"Så rent och fint i hela vår lägenhet efter den välbehövliga storstädningen! Denna tjänst kommer vi beställa igen!!"
HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid - din städfirma i Laholm!
Öppettider
Måndag till Fredag 07.00-16.30

RUT – så funkar det
Från den 1 juli 2009 gäller direktavdrag för hushållsnära tjänster. Det betyder att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Du behöver varken fylla i blanketter eller kontakta Skatteverket – det fixar vi.

Läs mer