heroimage
Semesterservice Laholm
Vi tar hand om ditt hem när du är bortrest!
Kontakta oss

Semesterservice Laholm

Semester är underbart men bostaden tar inte alltid hand om sig själv. Blommorna behöver vattnas, kanske behöver någon komma och klappa katten och se till att den får mat. Posten behöver tas in och huset ses om. Låt oss på HomeMaid Laholm hjälpa dig med det här så att du kan koppla av till fullo. 

Hos HomeMaid Laholm vet vi att allas behov är olika under semestern. En del människor värderar att kunna komma hem och läsa ikapp sig på Svenska dagstidningar som ligger sorterade i ordning, andra vill kunna slappna av, trygga i vetskapen att deras phalaenopsis får sina rötter duschade minst en gång i veckan. Kanske vill ni inte behöva besvära grannen eller helt enkelt känna er trygga med att det blir precis som ni vill ha det. Varför inte passa på att kombinera detta med en hemstädning strax innan hemkomst? Vad kan vara skönare än att komma hem till ett helt nystädat hem?

SNABBA SVAR OM SEMESTERSERVICE

Med eller utan hemstädning.
Vår semesterservice kan skötas i samband med din vanliga hemstädning, eller som ett helt separat uppdrag.

Vi tar in posten och tänder och släcker lampor.
En överfull brevlåda och nedsläckta rum är som en kalasinbjudan för inbrottstjuvar. Låt oss lura tjuven.

Du slipper mötas av vissnande växter.
Vi vattnar och pysslar om dina krukväxter.

Vi håller katten sällskap!
Inte ens en självständig varelse som katten ska behöva vara ensam flera dagar i sträck. Vi fyller på mat och vatten, tömmer kattlådan och sällskapar så Misse inte känner sig bortglömd.

Vill du boka semesterservice, eller bara veta mer om hur vi kan hjälpa dig?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Dina kontaktuppgifter

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid - din städfirma i Laholm!
Öppettider
Måndag till Fredag 07.00-16.30

RUT – så funkar det
Från den 1 juli 2009 gäller direktavdrag för hushållsnära tjänster. Det betyder att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Du behöver varken fylla i blanketter eller kontakta Skatteverket – det fixar vi.

Läs mer