heroimage
Uppgifter om din bostad

Fönsterputs Laholm

Få saker har en så synlig effekt som en fönsterputsning, det förbättrar så väl utsikt som ljusinsläpp och får till och med rum att uppfattas som större och luftigare.

Oavsett det är vårsolen som skoningslöst avslöjar hur smutsiga fönstren blivit över vintern eller en putsning som utförs i samband med en annan städning så är fönsterputsningen alltid lika uppskattad. 

Vi på HomeMaid i Laholm förstår att fönsterputsning är lika mycket ett hantverk en städtjänst. Det krävs så väl yrkeskunnande som specialiserad utrustning och ibland till och med viss akrobatisk kunskap för att leverera en bra tjänst. Vi är stolta att säga att våra putsare har vad som krävs. 

Tänk på att det periodvis kan vara mycket högt tryck på just fönsterputsning, speciellt på våren. Det kan vara en god idé att boka upp fönsterputsning i samband med exempelvis vårstädning eller om du som avtalskund har timmar i timbanken. Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Vad ingår i fönsterputsningen? 

I en fönsterputs ingår så väl invändig som utvändig putsning av fönstren. Vi torkar självklart även av karmar och fönsterbräden för att försäkra oss om att vi lämnar ett rent och snyggt fönster efter oss. Djupare karmrengöring ingår normalt ej men kan beställas vid behov.

Allt arbetsmaterial ingår i tjänsten, förutom möjligtvis stegar som vi gärna ser att du som beställare kan erbjuda oss. Om inte annat så informeras vi gärna om detta innan vi anländer så att vi kan anordna en lösning.

Vanliga fönstertyper som vi servar inkluderar:

  • 2-sidiga (in- och utsida)
  • 4-sidiga (in- och utsida samt emellan)
  • 6-sidiga (in- & utsida, emellan, samt fönster i mitten)
  • Spröjs och dekorationslister

Vi vet att det finns många typer av fönster. Vi är också lyhörda för eventuella speciella önskemål så som putsning av glasfasader, höghöjdsputsning och specialfönster som behöver torkas av ordentligt. Kontakta oss på HomeMaid Laholm så berättar vi gärna mer.

Fönsterputs hos privatpersoner

Vi putsar fönster hemma hos privatpersoner - i lägenheten, villan, radhuset eller sommarstugan. Tänk på att även invändiga glasytor så som spegelväggar, glashyllor och glasräcken kan må bra av en putsning nu och då även om de inte smutsas lika hårt.  

Fönsterputs hos företag

HomeMaid fönsterputsare har stor erfarenhet att tvätta fönster hos företag. Allt från skolor, hotell, kontor och butiker. Tänk även på att invändiga ytor så som glasväggar till konferensrum och avskiljare i kontorslandskap mår bra av att putsas.

Pris på fönsterputs Laholm

Priset på fönsterputsning varierar beroende vart du bor i Laholm samt vilka sorts fönster som skall putsas. För att få en bra uppskattning kan du fylla i formuläret på denna sida.

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid - din städfirma i Laholm!
Öppettider
Måndag till Fredag 07.00-16.30

Presentkort som gör skillnad
Varför inte ge bort lite mer tid i vardagen till någon som du bryr dig om? Att få hjälp med städning eller fönsterputs kan betyda oerhört mycket. 

Här beställer du presentkort

 

RUT – så funkar det
Från den 1 juli 2009 gäller direktavdrag för hushållsnära tjänster. Det betyder att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Du behöver varken fylla i blanketter eller kontakta Skatteverket – det fixar vi.

Läs mer