heroimage
Byggstäd Laholm
Få saker känns så fräscha och härliga som nyrenoverade rum.
Kontakta oss

Byggstäd Laholm

Tyvärr är renoveringsarbete ett rätt smutsigt jobb som kan lämna spår både på ytorna som renoveras och på huset i övrigt. Behöver du hjälp med att städa upp efter ett bygge eller en renovering - oavsett om det är ett mindre hobbyprojekt eller ett större bygge - så finns vi på HomeMaid Laholm här för dig.

Byggstädning kapar steget mellan bygg och inflyttning

Slipdamm, sågspån, spår efter smutsiga arbetsskor, färgrester och små bitar maskeringstejp som envist sitter kvar där de inte borde. Renoveringar och byggnationer kan ibland smutsa ner lite mer än vad man är beredd på, och då kan det vara läge för en byggstädning. Vi på HomeMaid Laholm har lång erfarenhet av att städa nyrenoverade och nybyggda ytor, exempelvis inför en inflyttning.

Vore det inte skönt att veta att allt byggdamm verkligen är helt borta innan möbler flyttas in i ett rum? Att såväl väggar som golv och tak är ordentligt avtorkade och att varje skrymsle och vrå är helt fritt från smuts? Vi på HomeMaid Laholm vet vad som krävs för att skapa den där härligt nybyggda känslan.

Vad ingår i byggstädning Laholm?

En byggstädning är ett projekt på samma nivå som en flyttstädning. Målet är att göra ett nybyggt eller nyrenoverat hem (eller rum) klart för inflyttning. Nedsmutsningen efter ett bygge är dock en helt annan än den som förknippas med en normal flytt. Omständigheterna skiljer sig givetvis åt beroende på vad som gjorts men slutresultatet ska vara det samma - ett inflyttningsklart hem.

Alla anställda på HomeMaid Laholm som utför byggstäd har självklart ID06-kort och HomeMaid som företag har tecknat hängavtal med Byggnads.

Vad kostar byggstädning i Laholm?

Pris på byggstädning varierar och beror bl.a. på var byggnaden finns och hur stor ytan är. Fyll i formuläret "Dina kontaktuppgifter" här nedanför, så återkommer vi med svar på dina frågor!

Dina kontaktuppgifter

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid - din städfirma i Laholm!
Öppettider
Måndag till Fredag 07.00-16.30

RUT – så funkar det
Från den 1 juli 2009 gäller direktavdrag för hushållsnära tjänster. Det betyder att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Du behöver varken fylla i blanketter eller kontakta Skatteverket – det fixar vi.

Läs mer