Uppgifter om din bostad

Visningsstädning Kungsbacka

"Du får aldrig en andra chans att göra ett första intryck" gäller inte bara personer, det gäller boenden också. Vid en visning är det första intrycket kanske viktigare än någon annan gång så varför inte ta hjälp av ett proffs för att säkerställa att det blir bra?

För att få din prisuppskattning behöver du bara fylla i yta och postnummer här på sidan. Vill du därefter bli kontaktad för en offert eller ytterligare information är det bara att fylla i kontaktuppgifter i steg två så hör vi av oss. Enkelt va? Vill du veta mer om visningsstädning är det bara att fortsätta läsa. 

Visningsstädning med glänsande resultat

Vi på HomeMaid har arbetat med visningsstädning i över 20 års tid. Över åren har vi sammanställt en gedigen checklista baserat på erfarenhet och beprövade metoder. Den är en bra grund för nästa alla boenden men om du har särskilda önskemål är vi givetvis lyhörda även för dessa. 

Vad är en visningsstädning?

En visningsstädning är ungefär som en storstädning, skillnaden är att fokus inte ligger på den osynliga och svåråtkomliga ytorna utan på det som syns mest och gör störst intryck. Vi vet var folk går och tittar och inspekterar på en visning och vi vet hur vi behöver städa för att intrycket ska bli bra. Typiska exempel är att extra stort fokus läggs på att t.ex polera alla frilagda rör och metalldetaljer i badrummet så att dessa verkligen glänser. Anledningen är helt enkelt att bostaden upplevs som nyare och mer attraktiv om det görs bra. 

Pris på visningsstädning?

Beräkningen här på sidan ger en bra ungefärlig bild på vad det kommer att kosta men den kan vara något missvisande, speciellt vid små och stora boenden. För ett exakt pris ber vi dig därför att kontakta oss så att vi kan ge dig en korrekt offert. 

Frågor och svar

Putsar ni fönstren vid en visningsstädning?

Nej, inte som standard men vi rekommenderar att de bokas som komplement till visningsstädningen. Rena fönster ger både bättre utsikt, mer ljusinsläpp och en känsla av rymd i bostaden. 

Om jag inte är nöjd då?

Vi går mer än gärna igenom bostaden med dig när vi är klara. Då kan vi dessutom åtgärda om det är något du tycker behöver putsas lite extra. Det viktiga för oss är trots allt att du är nöjd, vi vill ju gärna hjälpa till med flyttstädning också. 

Om jag behöver hålla en omvisning?

Ofta behövs faktiskt ingen andra visningsstädning så länge den nya visningen ligger relativt nära i tiden men om du bedömer att de behövs lite extra hjälp kan vi ofta komma och putsa upp bostaden igen ganska fort om du bara hör av dig till oss. 

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Kungsbacka!
Telefon
0300–68 88 70
Adress
Energigatan 4, 434 37 Kungsbacka
Öppettider
Vår kundtjänst når du på telefon 8-16 måndag till fredag