Uppgifter om din bostad

Storstädning Kungsbacka

Ibland är städbehovet lite större än vanligt, då är det på sin plats med en riktigt storstädning. Känner du att det vore skönt att få hela huset sådär riktigt rent från taknock till källare? Varför inte prova en professionell städning?

Om du vill ha en prisuppskattning räcker det med att fylla i yta och postnummer här på sidan. Vill du bli kontaktad av oss för en offert eller ytterligare information kan du sedan gå vidare till steg två så hjälper vid dig med resten. Vill du ha ytterligare information är det bara att läsa vidare.

Storstädning för alla tillfällen

Oavsett om det är en riktigt vårstädning eller uppröjning efter en studentskiva du vill ha hjälp med är vårt framgångsrecept det samma. Väl utbildad personal med trygga anställningar och bra utbildning som gör ett bra jobb. Vi kan hjälpa dig med nästan vad som helst inom ramen för en storstädning, det är bara att berätta för oss vad du vill ha hjälp med. 

Vad ingår i storstädet?

Nästan vad du vill ska ingå. Vid ett normalt storstäd börjar vi uppifrån i ett hus och städar oss neråt. Vi tar även tag i svåråtkomliga och högt belägna ytor så som uppe på skåp och garderober, i bokhyllor och andra knepiga ställen. Vill du hjälper vi också gärna till med t.ex att byta, tvätta och styrka gardiner, sängkläder, handdukar eller kanske röja undan tvättberget en gång för alla. Oavsett vad ryms det inom storstädningen. 

Pris på storstädning

Eftersom storstädningen kan variera ganska mycket i innehåll ber vi dig ha i beaktande att sidan här bara beräknar ett ungefärligt pris. För en exakt uppskattning får du gärna fylla i formulärets andra steg eller kontakta oss direkt via mail eller telefon. 

Frågor och svar

Ingår fönsterputsning?

Nej, inte i prisberäkningen här men det går utmärkt att boka vid samma tillfälle så löser vi båda på en gång. 

Kan jag få storstädning som en del av mitt abonnemang med HomeMaid?

Ja självklart, bara ta upp frågan med din kontaktperson så kan vi planera din städkalender så att en eller två storstädningar läggs in under året. 

Vad behöver finnas tillgängligt?

Ingenting, däremot uppskattar vi om du informerar oss om det saknas dammsugare och trappstege/stabil pall så att vi kan ta med oss detta till uppdraget. 

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Kungsbacka!
Telefon
0300–68 88 70
Adress
Energigatan 4, 434 37 Kungsbacka
Öppettider
Vår kundtjänst når du på telefon 8-16 måndag till fredag