Uppgifter om din bostad

Hemstädning Kungsbacka

Det är något speciellt med att komma hem till ett nystädat hem. Ett lugn som infinner sig hos nästan alla. Varför inte ta hjälp av ett proffs för att skapa lite mer lugn i vardagen så att du kan fokusera på det som är viktigt?

Vill du se ditt pris eller få en personlig kontakt av oss på HomeMaid i Kungsbacka är det bara att fylla i steg ett respektive två i formuläret här så hjälper vi till med resten. Vill du veta mer om vår tjänst är du varmt välkommen att läsa vidare.

Kungsbackas bästa hemstädning

Vi på HomeMaid är övertygade om att vi har Kungsbackas absolut bästa hemstädning. Vi har lång erfarenhet, bra personal och supertrevlig kundtjänst. Dessutom har vi beprövade rutiner och bra utbildningar i ryggen. Vår personal har ordentliga anställningar med kollektivavtal, det gör att de stannar hos oss, länge, något vi anser vara en förutsättning för att vi ska kunna leverera.

Först hembesök, sen hemstäd

Varje hem är unikt, det gör att varje hemstädning också blir det. För att på bästa sätt kunna bedöma vad du vill ha gjort och hur mycket tid det kommer att ta föredrar vi att alltid börja nya uppdrag med ett hembesök. Där diskuterar vi igenom vad du vill ha gjort, vilka speciella förutsättningar som råder i ditt hem och planerar sen ett städschema efter det.

Pris på hemstädning

Din ungefärliga prisuppskattning kan du få genom att bara fylla i postnummer och yta här på sidan men för att kunna ge en exakt offert behöver vi diskutera uppdragets omfattning och dina förutsättningar. Olika hem går olika fort att städa helt enkelt. 

Vanliga frågor och svar

Vad behöver jag ha hemma?

En väl fungerande dammsugare och en stabil pall eller trappstege vi kan stå på. Allt annat står HomeMaid för så länge du är kund hos oss. Trasor, microfiber, moppar, hinkar och medel ställer vi ut hos dig och ser till att det fylls på/byts ut vid behov. Du får dessutom utnyttja vår utrustning fritt. 

Hur gör vi med husdjur?

Så länge ditt husdjur inte är rädd för besökare är det oftast inget problem. Vi tycker om husdjur och har i många fall egna, därför brukar vi kunna jobba runt djuren utan något problem. 

Vad ingår i en hemstädning?

Vi arbetar utefter en checklista baserad på 20 års erfarenhet. Vi går igenom vad som ska ingå i ditt uppdrag på hembesöket men lite generellt kan man säga att vi dammtorkar, dammsuger, våttorkar (om golven tål det) samt städar toaletter och kök. Det gör vi på alla uppdrag, vill du dessutom ha hjälp med annat så som att vika tvätt, byta sängkläder eller liknande går det utmärkt att inkludera det i uppdraget. 

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Kungsbacka!
Telefon
0300–68 88 70
Adress
Energigatan 4, 434 37 Kungsbacka
Öppettider
Vår kundtjänst når du på telefon 8-16 måndag till fredag