Uppgifter om din bostad

Visningsstädning Kristianstad

När det kommer till att göra ett bra första intryck är ett välstädat hem viktigt, extra viktigt blir det om den man försöker göra intryck på är en potentiell köpare. Vi kan hjälpa dig med visningsstädningen så att du får mer tid till annat.

På HomeMaid i Kristianstad har vi lång erfarenhet av visningsstädningar. Vi vet vad ett kritiskt öga hos en potentiell köpare fastnar på och vilka åtgärder som skapar omedvetet positiva associationer hos den som ser det. 

Ett välstädat hem inför en visning är själva definitionen av en hygienfaktor, utan den spelar homestyling, färska snittblommor och doften av nybakade kakor ingen roll. Ett tips från oss är att boka in visningsstädningen redan innan fotograferingen, då gör den som mest nytta. Behövs sen en kompletterande städning inför eller mellan visningar kan vi självklart hjälpa till även med detta.

Vi rekommenderar också att en fönsterputsning bokas i samband med visningsstädningen. Rena fönster påverkar både utsikt, ljus och känsla av rymd, det är en bra investering inför en visning. Kontakta oss så berättar vi mer.

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Kristianstad!
Telefon
044-785 26 26
Adress
Magasinsgatan 2, 291 32 Kristianstad