Uppgifter om din bostad

Storstädning Kristianstad

Med över 15 års erfarenhet av storstädning vet vi på HomeMaid i Kristianstad vad som krävs för att få det sådär extra rent där hemma. Det spelar ingen roll vad tillfället är, vi på HomeMaid är bara ett samtal bort.

När vi utför en storstädning utgår vi som regel alltid från den checklista vid utformat baserat på nära 20 års erfarenhet. Vi vet dock att ingen känner din bostad lika väl som du och är därför självklart öppna för dina önskemål. 

På vår grundläggande checklista finns över 100 punkter, utöver dessa förlitar vi oss givetvis också på våra skickliga anställdas erfarenhet och tränade öga för vad som behöver göras. Generellt sätt brukar vi räkna med att en storstädning tar ungefär tre gånger så lång tid som en vanlig städning. 

Storstädningen är den mest grundliga städning vi utför undantaget flyttstädningen. Den stora skillnaden är främst att möblerna får stå kvar, och att det är du som kund som får njuta av resultatet. Är det kanske dags att ge ditt hem en riktigt grundlig genomgång? Varför inte boka en fönsterputs på samma gång? Hör av dig till oss så berättar vi mer.

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Kristianstad!
Telefon
044-785 26 26
Adress
Magasinsgatan 2, 291 32 Kristianstad