Uppgifter om din bostad

Hemstädning Kristianstad

Hemstädning kräver mer än rena golv. Det kräver en leverantör som värnar om din trygghet, integritet och säkerhet samtidigt som du känner dig nöjd med resultatet.

Säker hantering av nycklar och larm, en bred kompetens inom städ och långvariga relationer med kunder är alla saker som krävs för att göra ett riktigt bra jobb inom hemstädning. För att kunna leverera detta krävs engagerade, nöjda anställda som stannar länge hos oss, det har vi på HomeMaid i Kristianstad. 

Vi tror på våra anställda, på deras potential, vilja att utvecklas och strävan efter att göra ett bra jobb. Det är därför vi erbjuder trygga anställningar med avtalsenliga löner, kollektivavtal och ordentlig anställningsgrad. Allt för att våra anställda ska vilja stanna hos oss länge, utvecklas med oss och lära känna dig som kund.

På HomeMaid erbjuder vi tryggheten att få samma person som kommer hem till dig varje gång. Personal som lär känna dig och dina önskemål, som kan din bostad och förstår vad som krävs för att du ska bli nöjd. Kontakta oss så berättar vi mer.

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Kristianstad!
Telefon
044-785 26 26
Adress
Magasinsgatan 2, 291 32 Kristianstad