Uppgifter om din bostad

Flyttstädning Kristianstad

Att flytta kan vara både stressigt och påfrestande men vi på HomeMaid i Kristianstad kan hjälpa dig att göra det hela lite smidigare och lättare.

Vi förstår att du helst vill befinna dig i ditt nya boende och göra det till ditt eget hem. Att städa ur det gamla boendet är i regel det sista du är sugen på, dessutom kan det bli jobbigt om hyresvärden eller köparen inte godkänner flyttstädningen. 

Vi på HomeMaid i Kristianstad kan hjälpa dig. Vi har över 15 års erfarenhet av flyttstädningar. Vi är faktiskt så säkra på att alla parter kommer att bli nöjda att vi erbjuder garanti. Vi kan genomföra en genomgång av flyttstädningen med samtliga intressenter där eventuella åtgärder genomförs på plats tills alla är nöjda. 

Områden i Kristianstad

Vi erbjuder flyttstädning i Kristianstad med omnejd, bland annat: 

  • Åhus
  • Tollarp
  • Hammar
  • Fjälkinge
  • Önnestad

Pris på flyttstädning i Kristianstad

Flyttstädningens pris varierar beroende på vart i Kristianstad du bor samt hur stor boyta som skall städas. Fyll i formuläret "Uppgifter om din bostad" för att snabbt få en prisuppskattning.

Vad ingår i flyttstädningen? 

Vi arbetar utifrån en checklista baserad på lång erfarenhet av flyttstädningar men om du har speciella önskemål kan vi givetvis ta hänsyn även till dessa.

Utöver en fullstädning av hela boendet ingår alltid fönsterputs i en flyttstädning. Vi förstår att bedömningen av en städning alltid är subjektiv, därför är vi alltid med vid genomgången och rättar till eventuella områden som någondera part inte är nöjd med. 

När det gäller just flyttstädning i Kristianstad försöker vi också att minimera vår miljöpåverkan. Vi väljer alltid miljövänliga produkter, utnyttjar lokaltrafiken eller rent av cyklar kortare sträckor. 

Kontakta oss på HomeMaid i Kristianstad så berättar vi mer.

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Kristianstad!
Telefon
044-785 26 26
Adress
Magasinsgatan 2, 291 32 Kristianstad