Välkommen till oss på HomeMaid i Kristianstad! Vi servar hela Kristianstad kommun

Från handelsstaden Kristianstad täcker vi in ett stort område av nordöstra Skåne. Här gör vi vårt bästa för att våra kunder ska hinna med i vardagen och trivas hemma – vi fejar och städar, stryker och vattnar blommor och plockar upp legobitar från golvet. Dessutom har vi ett specialutbildat team av fönsterproffs, som vet hur fönsterrutor blir riktigt skinande rena och fina.

HomeMaid är även leverantör av omsorgstjänster till Kristianstad Kommun. Det betyder att du som behöver hjälp i din vardag kan välja HomeMaid för omsorg genom kommunen. Ring oss gärna för att få veta mer om hur du går tillväga.

Kontakta oss på HomeMaid i Kristianstad så underlättar vi för dig i din vardag. Telefon: 044-785 26 26 eller mail: kristianstad@homemaid.se

Varma hälsningar från Rebecka med personal

Rebecka
Områdes­ansvarig
Rebecka
”Tänkte tacka för städningen, ni ger oss det ”där lilla extra”. Det känns alltid välstädat och fräscht när vi kommer hem. Dessutom är ni väldigt trevliga, både på kontoret och städpersonalen. Tack!”
”Ni gör vårt liv lite lättare! Aldrig några konstigheter och alltid flexibla. Tack!” – Stefan
HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Kristianstad!
Telefon
044-785 26 26
Adress
Tredalagatan 5, 291 34 Kristianstad

Våra tjänster i Kristianstad

RUT – så funkar det
Från den 1 juli 2009 gäller direktavdrag för hushållsnära tjänster. Det betyder att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Du behöver varken fylla i blanketter eller kontakta Skatteverket – det fixar vi.

Läs mer

 

Vad kan vi hälpa dig med?
Räkna ut ditt pris här!