heroimage
Uppgifter om din bostad

Storstädning Knivsta

Det finns en viss känsla som infinner sig när det är riktigt rent i ett hem. Man kan nästan känna det i luften om man tar ett djupt andetag. Samma rena känsla som efter ett sommarregn. Vi på HomeMaid i Knivsta vet hur man skapar den känslan, med en rejäl storstädning.

Vare sig det handlar om en sammankomst hemma, städning efter gästernas besök under långhelgerna eller bara en riktig vårstädning så finns det tillfällen då man vill ha det extra rent hemma. Vi på HomeMaid Knivsta har lång erfarenhet av att skapa den där magiskt rena känslan i ditt hem.

Vad ingår i storstädningen? 

Vi arbetar utefter en beprövad checklista baserad på lång erfarenhet men är givetvis lyhörda för eventuella särskilda önskemål från er sida, ingen känner trots allt ert hem lika väl som ni. En storstädning är i grunden lika noggrann som en flyttstädning, skillnaden är att det är ni som får njuta av resultatet. 

Vi vill också tipsa om att boka in en fönsterputsning i samband med storstädningen, det är ett bra tillfälle att slå två flugor i en smäll och få det gjort och resultatet känns ännu lite renare. 

Kontakta oss så berättar vi gärna mer.

Pris på storstädning

Priset på storstädning beror på vart du bor i Knivsta samt hur stor boyta som skall städas. Fyll i formuläret "Uppgifter om din bostad" längst upp på sidan för att snabbt få en prisuppskattning.

"Riktigt nöjd över HomeMaids tjänster, punktliga, snabba och bra resultat!"
HomeMaid Välkommen till HomeMaid i Knivsta!
Telefon
018-15 35 50
Öppettider
Måndag - tredag 7.30-16.30

RUT – så funkar det
Från den 1 juli 2009 gäller direktavdrag för hushållsnära tjänster. Det betyder att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Du behöver varken fylla i blanketter eller kontakta Skatteverket – det fixar vi.

Läs mer