heroimage
Uppgifter om din bostad

Fönsterputsning Knivsta

Fönsterputsning är mer än bara rena fönster. För att göra ett bra jobb krävs ofta så väl erfarenhet som hantverkskunnande och akrobatisk färdighet. Vår skickliga fönsterputsare har erfarenheten och uppfinningsrikedomen för att göra att bra jobb, oavsett förutsättningar.

Fönsterputsare med kompetens

Så väl ljusinsläpp som utsikt blir bättre med rena fönster, de förändrar hur ett boende upplevs. Våra erfarna fönsterputsare i Knivsta har både hantverkskunnandet och uppfinningsrikedomen som krävs för att göra ett riktigt bra jobb. Vi vet att det finns många speciallösningar där det gäller fönster, vi nästan alltid hjälpa till, tveka därför inte att höra av dig och fråga.

Specialanpassad fönstertvätt i Knivsta

Vissa typer av uppdrag så som höghöjdsputsningar och hela glasväggar kan ställa särskilda krav på den utrustning och kompetens som krävs för att göra ett bra jobb. Om ni har särskilda behov löser vi oftast även det. 

Om du söker grundläggande fönsterputsning i Knivsta eller söker fönsterputs med särskilda krav - tveka inte att kontakta oss för mer information! 

Vad ingår i fönsterputsningen?

I en fönsterputsning ingår så väl invändig som utvändig putsning av fönstren. Djupare karmrengöring kan beställas vid behov.

Pris på fönsterputs

Priset på fönsterputsning varierar beroende vart du bor i Knivsta samt vilka sorts fönster som skall putsas. För att få en bra uppskattning kan du fylla i formuläret på denna sida.

Vanliga frågor och svar

Går det abonnera på fönsterputsning? 

Självklart. Många av våra kunder har en eller två fönsterputsningar inbokade på årsbasis, vanligtvis vår och höst. För de flesta privatbostäder räcker det gott och väl. Fönsterputsning kan också med fördel bokas i samband med en storstädning eller hemstädning.

Under vilken tid på dagen sker fönsterputsning? 

Normalt sett putsar vi under ordinarie arbetstid på vardagar men vid behov kan vi självklart tillgodose andra behov också.

Vad händer om det regnar eller är kallt vid tillfället? 

Normalt sett är lättare regn inget större problem men riklig nederbörd, inte minst i kombination med blåst, kan innebära att vi behöver boka om till ett annat tillfälle. Det går i regel bra att putsa ner till ungefär -10 grader utan att det påverkar resultat men läge och typ av fönster kan inverka på detta. 

HomeMaid Välkommen till HomeMaid i Knivsta!
Telefon
018-15 35 50
Öppettider
Måndag - tredag 7.30-16.30