Uppgifter om din bostad

Hemstädning Kalmar

Ibland är det svårt att få tiden att räcka till, låt oss på HomeMaid hjälpa dig få mer tid över till familj, vänner och fritid. Vi är ett professionellt hemserviceföretag med lång erfarenhet och rötter djupt i den småländska myllan. 

HomeMaid har funnits i Kalmar sedan 1997, vi kan den lokala marknaden och förstår våra kunders behov. Vi tror att hemstädning är något som hjälper alla inblandade. Vi erbjuder våra anställda kollektivavtal, schyssta villkor och riktiga anställningar. För många är det vägen in på, eller tillbaka till, arbetsmarknaden. 

 

Vi tror på välutbildad personal som stannar länge hos oss, som lär känna sina kunder och deras behov. Vi tror på en aktiv dialog mellan kunder, områdeschefer och serviceassistenter så att vi verkligen lär oss vad det är som gör att just du kan slappna av lite extra där hemma. 

Vi tror att världen blir bäst om alla göra det som de är bra på. Vi är bra på att städa. Riktigt bra. Varför inte låta ett proffs ta hand om städningen så att du kan göra det du är bra på? Kontakta oss på HomeMaid så berättar vi mer!

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid - din städfirma i Kalmar!
Telefon
0480-72 40 90
Adress
Nygatan 30, 392 34 Kalmar
Öppettider
8-17 måndag till fredag