heroimage
Uppgifter om din bostad

Fönsterputsning Kalmar

Att putsa fönster är mer än städning. Det är ett hantverk som kräver både yrkeskunnande, utrustning och ibland även akrobatiska färdigheter. 

På HomeMaid i Kalmar har vi utfört fönsterputsningar i snart 20 år. Vi har vad som krävs för att göra ett riktigt bra jobb nästan oavsett situation. Vi vet att långt ifrån alla tänkbara modeller på fönster finns representerade här men vi kan ofta lösa problemen även med mer ovanliga modeller. 

Få saker har så stor effekt på ett boende som rena fönster. Ljuset i rummet blir ett annat, utsikten bättre och känslan är ofta att boende är större. Dessutom är det bra för fönstrens livslängd att göras rent regelbundet. 

Vi erbjuder fönsterputsning i Kalmar och Öland till både privatpersoner såväl som företag. Vi har en nöjd kund-garanti som gäller både privatpersoner och företag - vi är måna om att du som beställare ska känna att du fått ett fantastiskt värde utav pengarna!

Områden

Vi erbjuder fönsterputs i Kalmar och Öland med omnejd, bland annat:

  • Nybro
  • Ljungbyholm
  • Linsdal
  • Färjestaden
  • Resten av Öland

Vad ingår i fönsterputsningen? 

I en fönsterputs ingår så väl invändig som utvändig putsning av fönstren. Vi torkar självklart även av karmar och fönsterbräden för att försäkra oss om att vi lämnar ett rent och snyggt fönster efter oss. Djupare karmrengöring ingår normalt ej men kan beställas vid behov.

Allt arbetsmaterial ingår i tjänsten, förutom möjligtvis stegar som vi gärna ser att du som beställare kan erbjuda oss. Om inte annat så informeras vi gärna om detta innan vi anländer så att vi kan anordna en lösning.

Vanliga fönstertyper som vi servar inkluderar:

  • 2-sidiga (in- och utsida)
  • 4-sidiga (in- och utsida samt emellan)
  • 6-sidiga (in- & utsida, emellan, samt fönster i mitten)
  • Spröjs och dekorationslister

Vi vet att det finns många typer av fönster. Vi är också lyhörda för eventuella speciella önskemål så som putsning av glasfasader, höghöjdsputsning och specialfönster som behöver torkas av ordentligt. Kontakta oss på HomeMaid i Kalmar så berättar vi gärna mer.

Fönsterputs hos privatpersoner

Vi putsar fönster hemma hos privatpersoner - i lägenheten, villan, radhuset eller sommarstugan. Tänk på att även invändiga glasytor så som spegelväggar, glashyllor och glasräcken kan må bra av en putsning nu och då även om de inte smutsas lika hårt.  

Fönsterputs hos företag

HomeMaid fönsterputsare har stor erfarenhet att tvätta fönster hos företag. Allt från skolor, hotell, kontor och butiker. Tänk även på att invändiga ytor så som glasväggar till konferensrum och avskiljare i kontorslandskap mår bra av att putsas.

Pris på fönsterputs

Priset på fönsterputsning varierar beroende vart du bor i Kalmar samt vilka sorts fönster som skall putsas. För att få en bra uppskattning kan du fylla i formuläret på denna sida.

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid - din städfirma i Kalmar!
Telefon
0480-72 40 90
Adress
Nygatan 30, 392 34 Kalmar
Öppettider
Måndag till Fredag 07.00-16.30

RUT – så funkar det
Från den 1 juli 2009 gäller direktavdrag för hushållsnära tjänster. Det betyder att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Du behöver varken fylla i blanketter eller kontakta Skatteverket – det fixar vi.

Läs mer