Uppgifter om din bostad

Fönsterputsning Helsingborg

Söker du fönsterputsare i Helsingborg? Vi på HomeMaid i Helsingborg vet att en riktigt bra fönsterputsning är lika delar städ, konst och hantverk. Vi vet också hur stor skillnad en fönsterputsning kan göra för hur ditt hem uppfattas.

Det finns nästan lika många fönsterlösningar som det finns hus. Vi vet att alla lösningar kanske inte finns representerade här, vi kan dock oftast vara behjälpliga i alla fall. Våra duktiga fönsterputsare har uppfinningsrikedomen och de akrobatiska färdigheterna som krävs för att göra ett bra jobb även på lite klurigare fönster. 

Att ha riktigt rena fönster kan göra stor skillnad för ett boende. Ljusinsläppet och utsikten blir bättre, hemmet uppfattas instinktivt som renare och rent av större. Det är därför vi alltid inkluderar en fönsterputsning i våra flyttstädningar

Vid vissa typer av fönsterputsningar, så som höga höjder eller hela glasväggar, behöver vi speciell utrustning. Vi kan dock oftast ta oss an även denna typ av uppdrag. Hör av dig till oss om fönsterputsning i Helsingborg så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig.

OMRÅDEN FÖR FÖNSTERPUTS I HELSINGBORG

Vi erbjuder fönsterputsning i Helsingborg med omnejd, bland annat: 

  • Höganäs
  • Rydebeck
  • Klippan

VAD INGÅR I FÖNSTERPUTSNINGEN?

Vi putsar alla sidor av alla rutor, så väl invändigt som utvändigt samt fönsterbleck, karmar och fönsterbrädor. Självklart har vi med oss all utrustning och alla nödvändiga medel. Vi gör även rent speglar i badrum, invändiga glasdörrar och spegeldörrar på begäran. 

PRIS PÅ FÖNSTERPUTSNING

Priset varierar beroende på var du bor i Helsingborg, hur många och vilken typ av fönster som ska putsas. Fyll i formuläret på denna sida så får du en uppskattning av priset.

VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

Går det att använda RUT-avdrag till fönsterputsning?

Självklart! RUT klassas som en hushållsnära tjänst och är berättigad till RUT-avdrag precis som andra hushållsnära tjänster. 

Vilken tid på dygnet utförs fönsterputsning?

I regel genomför vi fönsterputsning i samband med ert ordinarie veckorstäd eller engångsuppdrag om sådant finns, annars gör vi det i görligaste mån under ordinarie arbetstid även om vi självklart vid behov kan vi även utföra tjänsten på kvällar och helger.

Vad händer om det regnar eller är kallt på avtalad tid?

Regnar det för mycket erbjuder vi alltid kostnadsfri ombokning till ett annat tillfälle. Dock är lättare regn eller temperaturer ner till -10 sällan något problem. 

Kontakta oss på HomeMaid i Helsingborg så tar vi hand om dina fönster. 

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Helsingborg!
Telefon
042-37 47 97
Adress
Fäktmästaregatan 5, 252 29 Helsingborg