heroimage
Uppgifter om din bostad

Fönsterputsning Hässleholm

Få saker har så stor inverkan på hur en bostad uppfattas som rena fönster. Både ljusinsläpp och utsikt förbättras och ytor uppfattas undermedvetet som större. Boka fönsterputs i Hässleholm via Homemaid idag och njut av en klar utsikt.

Fönsterputsning i Hässleholm för både privatpersoner och företag

Fönsterputsning är mer än bara städning. Det är lika delar hantverk, akrobatik och erfarenhet som krävs för att göra ett riktigt bra jobb. 

Vi utför fönsterputsning i Hässleholm på alla typer av fönster, från tvåsidiga fönster till överhängda fönster med spröjs. Vi putsar fönster på villor, lägenheter, företag och inglasade balkong, invärtes såväl som utvärtes. Du kan med enkelhet beställa en enstaka fönsterputsningsinsats, men finns behovet för ett fönsterputsabonnemang så erbjuder vi även det.

Tänk på att det stundtals kan vara stor efterfrågan på fönsterputsning, inte minst på vårkanten när solen obönhörligen avslöjar hur hård höst och vinter varit mot fönstren. Av den anledningen kan det vara bra att vara ute i god tid när fönsterputsning ska bokas.

Hör av dig till oss på HomeMaid i Hässleholm, antingen genom att ringa eller mejla eller genom bokningsformuläret ovan, så berättar vi mer. 

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Hässleholm!
Telefon
0451-29 20 10
Adress
Enhörningsvägen 12, 281 43 Hässleholm
Öppettider
Måndag till Fredag 07.00-16.30

RUT – så funkar det
Från den 1 juli 2009 gäller direktavdrag för hushållsnära tjänster. Det betyder att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Du behöver varken fylla i blanketter eller kontakta Skatteverket – det fixar vi.

Läs mer