heroimage
Uppgifter om din bostad

Visningsstädning Halmstad

Få saker är så viktiga vid en visning som hur ren bostaden är. Det är grunden som måste vara på plats, annars spelar fotografering, visningsstyling och mäklarens skicklighet ingen roll. Vi på HomeMaid Halmstad vet vad som krävs inför en visning.

"Du får aldrig en andra chans att göra ett första intryck" brukar det heta. Det kan vara viktigt att ha det i åtanke inför en visning. Din bostad får bara en chans att göra ett riktigt bra första intryck. Att den då uppfattas som ren, fräsch och inbjudande är extremt viktigt för att fånga de potentiella köparnas intresse. 

På HomeMaid Halmstad vet vi vad som krävs för imponera på potentiella köpare. Vi har en checklista baserad på över 15 års erfarenhet av visningsstädningar och tar dessutom gärna emot dina önskemål, ingen känner trots allt ditt hem lika väl som du. 

Fundera över när en visningsstädning ska bokas in. Kanske gör den som mest nytta redan innan fotograferingen? Skulle det behövas kan vi även hjälpa till med kompletterande städ inför eller mellan visningarna. Tänk också på att visningsstädning med fördel kombineras med fönsterputsning, bättre ljusinsläpp och utsikt kan göra underverk för din bostad.

Kontakta oss så berättar vi gärna mer.

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Halmstad!
Telefon
035-16 15 52
Adress
Kungsgatan 20, 302 46 Halmstad
Öppettider
Måndag till Fredag 07.00-16.30