heroimage
Uppgifter om din bostad

Fönsterputsning Halmstad

Få saker har så stor inverkan på hur en bostad uppfattas som rena fönster. Både ljusinsläpp och utsikt förbättras och ytor uppfattas undermedvetet som större. Boka fönsterputs i Halmstad via Homemaid idag och njut av en klar utsikt.

Fönsterputsning i Halmstad för både privatpersoner och företag

Fönsterputsning är mer än bara städning. Det är lika delar hantverk, akrobatik och erfarenhet som krävs för att göra ett riktigt bra jobb. Med över 15 års erfarenhet har våra fönsterputsare alla tre.

Vi vet hur fort fönster kan bli smutsiga, inte minst i Halmstad där saltstänk och sand finns med i bilden - Tylösand är aldrig långt ifrån. Vi vet också att varje ort, ja, till och med område, från Oskarström till Eldsberga, har sina egna förutsättningar när det kommer till fönsterputsning. Vi kan Halmstad och vet vad som krävs för att göra ett bra jobb oavsett var bostaden ligger. 

Vi utför fönsterputsning i Halmstad på alla typer av fönster, från tvåsidiga fönster till överhängda fönster med spröjs. Vi putsar fönster på villor, lägenheter, företag och inglasade balkong, invärtes såväl som utvärtes. Du kan med enkelhet beställa en enstaka fönsterputsningsinsats, men finns behovet för ett fönsterputsabonnemang så erbjuder vi även det.

Tänk på att det stundtals kan vara stor efterfrågan på fönsterputsning, inte minst på vårkanten när solen obönhörligen avslöjar hur hård höst och vinter varit mot fönstren. Av den anledningen kan det vara bra att vara ute i god tid när fönsterputsning ska bokas.

Hör av dig till oss på HomeMaid i Halmstad, antingen genom att ringa eller mejla eller genom bokningsformuläret ovan, så berättar vi mer. 

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Halmstad!
Telefon
035-16 15 52
Adress
Kungsgatan 17, 302 46 Halmstad
Öppettider
Måndag till Fredag 07.00-16.30