Uppgifter om din bostad

Flyttstädning Halmstad

En bra flyttstädning är nyckel till en smidig flytt från ett boende till ett annat. För att du som kund ska känna dig trygg kan vi erbjuda en flyttstädning i Halmstad genom en utvecklad tjänst där vi kan garantera att både du och köparen är helt nöjd.

När det blivit dags för ett nytt boende är flyttstädning något man helst lämnar ifrån sig. Inte för att slippa kompletteringsstädning och osämja med köparen utan för att du helst vill vara i ditt nya hem och ägna dig åt inredning och dekoration, inte städning av ditt gamla fläktfilter.

Därför erbjuder vi dig en gedigen flyttstädning i Halmstad med nöjd kund-garanti som tillåter dig att luta dig tillbaka, knäppa händerna bakom huvudet och låta oss göra grovjobbet åt dig - medan du får tid för sånt som är roligt, och som inte orsakar någon stress.

Med över 15 års erfarenhet har vi utvecklat en flyttstädningstjänst som vi är stolta över. Vi har en uttömmande checklista för flyttstädning som täcker varje tänkbar aspekt av en flyttstädning och dessutom ett öga för detaljer som kan falla utanför checklistan. I en flyttstädning ingår alltid fönsterputsning och komplett in- och utvändig rengöring av vitvaror.

Här följer en mer detaljerad genomgång kring vad som ingår vid en flyttstädning i olika rum. Vår checklista är som sagt uttömmande, med drygt 100 punkter att gå igenom för ett normalt boende men här försöker vi gå igenom ett par saker vi ofta får frågor kring. 

Köket 

 • Fläkt och kåpa torkas av. Filter rengörs och avfettas. Om detta ej görs kan obehaglig lukt uppstå om fläkten lämnas oanvänd en tid.
 • Spis rengörs invändigt och utvändigt. I möjligaste mån försöker vid att undvika starka rengöringsmedel, både för miljön och boendes skull.
 • Kyl och frys rengörs invändigt och utvändigt. Kom ihåg att avfrosta frysen innan flyttstädet så att vi kommer åt att göra rent.
 • Höga ytor dammtorkas och rengörs.
 • Skåp och lådor torkas av både invändigt och utvändigt. 
 • Golv och väggar avfläckas och rengörs. 

Toalett och badrum

 • Golvbrunn kontrolleras och rengörs. 
 • Eventuella maskiner rengörs invändigt och utvändigt.
 • Golv och väggar avkalkas (i den mån de tål detta) och våttorkas.
 • Toalett, handfat och dusch rengörs noggrant.
 • Rör och andra metalldetaljer rengörs och torkas.
 • Speglar och eventuella fönster avkalkas och rengörs. 

Hallen 

 • Samtliga öppna ytor rengörs och avfläckas.
 • Garderober rengörs invändig och utvändigt.
 • Speglar, fönster och andra blanka ytor putsas.
 • Ytterdörren torkas och avfläckas.

Checklista - Att tänka på 

 • Avfrosta och stäng av frys innan städhjälpen kommer.
 • Stäng av och öppna kyl.
 • Transportera bort eventuella sopor som uppstått vid flytt.
 • Om övriga utrymmen så som förråd ska städas, tänk på att lämna tillgång till dessa.

För att säkerställa att alla parter är nöjda erbjuder vi en genomgång av bostaden med både köpare och/eller säljare där vi tar hand om eventuella önskemål på plats. Skulle något bli fel, eller inte nå upp till den nivå som du som kund förväntar dig, så är vi givetvis lyhörda inför dina önskemål och krav, och åtgärdar eventuella fel snarast och utan kostnad.

Vi är inte bara måna om att ditt hem ska bli skinande rent - din upplevelse av att anlita oss är minst lika viktig, och vår kompetenta personal gör sitt yttersta för att se till att alla som kommer till oss blir nöjda med den flyttstädning vi erbjuder.

Vi erbjuder flyttstädning i Halmstads kommun med omnejd

Vi finns tillgängliga för alla uppdrag i Halmstads kommun, vare sig du befinner dig i innerstan, Oskarström, Getinge, Frösakull eller Simlångsdalen - så länge du vill ha en kvalitativ flyttstädning i Halmstad, så finns vi där för dig.

Vad kostar flyttstädningen?

Vi vill slå oss för bröstet och hävda att vi kan erbjuda priser som är låga och konkurrenskraftiga, för en tjänst av hög kvalité. Det är dock svårt att säkert säga vilket pris som gäller just för dig - eftersom prissättningen beror på en rad olika faktorer, däribland städningsytans storlek, var i Halmstad du vill ha flyttstädning, och så vidare.

För att få ett skräddarsytt prisförslag för just din situation så rekommenderar vi att du hör av dig via formuläret längst upp på denna sidan, så hör vi av oss och ser hur vi kan göra flyttstädningen så bra som möjligt för dig.

Frågor och svar

Behöver jag lämna städmateriel?

Nej. Vi tar alltid med oss allt vi behöver vid en flyttstädning. Precis som vid avflytt ska bostaden helst vara helt tom.

Gör ni hembesök inför en flyttstädning?

Nej, oftast inte. En tom bostad är ganska lätt att beräkna utifrån ytan men bedömer du att behovet finns så gör vi det självklart. 

Vad händer om köparen/värden inte är tillgänglig för genomgång?

Då får hen inspektera bostaden i efterhand. Vi tar fortfarande på oss att garantera deras nöjdhet. Du har ju trots allt köpt en godkänd flyttstädning. 

Hör av dig till oss på HomeMaid så hjälper vi dig göra flytten smidigare.

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Halmstad!
Telefon
035-16 15 52
Adress
Kungsgatan 17, 302 46 Halmstad