Uppgifter om din bostad

Visningsstädning Göteborg

Få saker gör ett så omedelbart första intryck som hur rent ditt hem är. Vid en visning blir detta extra viktigt, man får som bekant sällan en andra chans att göra ett första intryck.

Omsorgsfull styling, doften av nybakat och tända ljus i all ära men ska ditt hem göra ett riktigt gott första intryck måste det vara riktigt rent. På HomeMaid i Göteborg har vi många års erfarenhet av visningsstädning. Vi har en väl beprövad checklista att arbeta utifrån men tar självklart gärna emot särskilda önskemål. 

Vi gör det lilla extra

Tänk på att en visningsstädning måste planeras. Kanske ska den rent av genomföras innan fotograferingen av bostaden? Behövs kanske en lättare komplettering av städningen mellan två visningar? Behöver fönstren putsas för att ge det där lilla extra? Ring oss så hjälper vi er med detta.

Områden för visningsstädning i Göteborg

Vi utför visningsstädning i Göteborg med omnejd. Bland annat:

- Kungsbacka

- Mölnlycke

- Partille

- Kungälv

- Kärna Bokskog

Vad ingår i visningsstädningen?

Visningsstädningen påminner i mångt och mycket om storstädningen men med vissa skillnader. Extra fokus läggs bland annat på blanka ytor, fläckborttagning och prydliga intryck. Givetvis ingår alla de vanliga momenten man förväntar sig i en grundlig städning. Alla ytor dammtorkas, alla golv dammsugs och de ytor som tål det våttorkas. Målet är att i görligaste mån återskapa en känsla av nybygge eller nyrenovering. 

Pris på visningsstädning

Priset på visningsstädningen beror på vart i Göteborg du bor samt hur stor boyta som skall städas. Fyll i formuläret "Uppgifter om din bostad" för att snabbt få en prisuppskattning!

Vanliga frågor och svar

Vad behöver jag ha hemma inför visningsstädet?

Inför ett visningsstäd tar vi med oss allt vi behöver, dock vill vi gärna veta om dammsugare och trappstege finns att tillgå så att vi kan ta med detta vid behov. All annan utrustning och materiel står vi alltid för, undantaget är om det finns ytor som kräver specialmedel i någon form. Informera i så fall om detta.

Hur lång tid tar en visningsstädning? 

Det beror naturligtvis på boytan men grovt räknat kan man säga att det tar ungefär 3 gånger så lång tid som en normal veckostädning.

Hur gör vi om vi vill hålla flera visningar?

Vi brukar rekommendera att om möjligt utföra städningen innan fotografering för bästa resultat, har man sedan möjlighet att lämna boendet relativt orört krävs oftast ingen extra åtgärd. I de fall den möjligheten inte finns brukar vi rekommendera ett kortare "vanligt" städ strax innan visningen och/eller mellan visningarna. 

HomeMaid Välkommen till oss - din personliga städfirma i Göteborg!
Telefon
031-28 27 27
Adress
Norra Gubberogatan 28, 416 63 Göteborg
Öppettider
8-17