Uppgifter om din bostad

Hemstädning Göteborg

Hur vore det med lite extra fritid? Att kunna koppla av ett par extra timmar med gott samvete, trygg i vetskapen om att din hemstädning är i händerna på ett proffs? Vi på HomeMaid i Göteborg vet att vardagspusslet är tufft, det är därför vi finns.

Boka hemstädning i Göteborg och få tid över till annat 

Att få livspusslet att gå ihop i en storstad som Göteborg är inte helt enkelt. Restiderna kan vara långa, åtagandena många och tiden knapp. Vi på HomeMaid i Göteborg kan hjälpa dig att göra livet lite enklare och lite mer njutbart. Att få lite extra tid med familjen, din favorithobby eller bara till att njuta av livet behöver inte vara svårt.

Vad ingår i hemstädningen? 

Vi på HomeMaid tror att en bra hemstädning är mer än bara rena golv. Vi tror att våra kunder blir som nöjdast när de känner att någon tar ansvar för deras hem som om det vore deras eget. Det är därför våra anställda alltid har kollektivavtal, riktiga anställningar och löner som går att leva på. Trygga anställda gör ett bättre jobb.

Eftersom varje hem och familj är unik och har egna behov tror vi på vikten av att anpassa vår tjänst. Vi inleder alltid med ett kostnadsfritt hembesök för att kunna bilda oss en uppfattning om just era behov. Vill du träffa oss? Tveka inte att höra av dig så bokar vi en tid.

Områden i Göteborg 

Vi erbjuder hemstädning i Göteborg med omnejd, bland annat: 

- Mölndal

- Fiskebäck

- Frölunda

- Mölnlycke

- Partille

Pris på hemstädning 

Priset på hemstädningen beror bland annat på hur stor boyta som skall städas, hur ofta du vill ha städning samt vart du bor i Göteborg. Fyll i formuläret "Beräkna din månadskostnad" för att få en snabb prisuppskattning. 

Vanliga frågor och svar 

Får jag använda städutrustning och medel som ni tillhandahållit?

Självklart. Microfiberdukar, moppar, rengöringsmedel och allt annat är fritt för dig att använda mellan våra besök. Vi uppskattar och allt är tvättat och rent inför vår schemalagda städning.

Kan ni leverera ute på öarna utanför Göteborg?

Ja, i vissa fall kan restiden bli något längre men det är normalt sett inga som helst problem. 

Kan ni garantera att vi får samma assistent varje gång?

Nej, våra anställda kan precis som alla andra bli sjuka, behöva vara hemma med sina barn eller sluta hos oss. Däremot kan vi garantera att våra duktiga områdeschefer alltid jobbar med att se till att ni i görligaste mån alltid får samma duktiga personal, det vinner både ni och vi på. 

HomeMaid Välkommen till oss - din personliga städfirma i Göteborg!
Telefon
031-28 27 27
Adress
Norra Gubberogatan 28, 416 63 Göteborg
Öppettider
Måndag till Fredag 8.00-17.00