Välkommen till oss på HomeMaid i Göteborg! Vi servar även: Mölndal, Kållered, Lindome, Askim, Kullavik, Särö, Onsala, Fjärås och Öckerö m.fl

… och få tid över till det som är viktigt på riktigt! Storstädning för att släkten kommer på besök, en trädgård där löven behöver krattas, senaste veckans slit och släp som sätter sina spår i hall, toaletter och kök? Vi vet hur det är när vardagen fylls av måsten. Vi gör vårt allra bästa varje dag, med både hemstädning, strykning och trädgårdsskötsel för att våra kunder ska trivas hemma och hinna med vardagen. Vi servar hela vackra Göteborgsområdet från Hisingen i norr till Askim, Kullavik och Onsala i söder och Kållered och Lindome i öster.  

HomeMaid är även avtalsleverantör till Lerum, Alingsås och Kungsbacka när det gäller omsorgstjänster för seniorer. Det betyder att du som behöver hjälp i din vardag med t ex hemstädning och inköp kan välja HomeMaid för omsorg genom kommunen. Ring oss gärna om du vill veta mer om hur du går tillväga.

Kontakta oss genom att ringa 031-28 27 27 eller skicka ett mail till oss på: goteborg@homemaid.se

Varma hälsningar från ett härligt team av goa’ tjejer och goa’ gubbar som väntar på att få underlätta din vardag.

Ansvariga

Caroline, Josefine, Melissa, Elin, Emmelie & Maria

”Hälsa Marika att hon är förtjusande. Vi kommer absolut att boka alla städ med HomeMaid efter att ha haft henne hos oss. Hälsa och tacka!”
”Mycket bra hemservice som skänker livskvalité”
HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Göteborg!
Telefon
031-28 27 27
Adress
Krokslätts Parkgata 4, 431 68 Mölndal

Våra tjänster i Göteborg

Lediga jobb

RUT – så funkar det
Från den 1 juli 2009 gäller direktavdrag för hushållsnära tjänster. Det betyder att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Du behöver varken fylla i blanketter eller kontakta Skatteverket – det fixar vi.

Läs mer

Vad kan vi hälpa dig med?
Räkna ut ditt pris här!