heroimage
Uppgifter om din bostad

Visningsstädning Gävle

Läge för nytt läge? Inför fotografering och visning av ditt boende är det viktigt att allt stämmer, din bostad ska trots allt visas upp från sin bästa sida och mycket kan hänga på det.

Vi på HomeMaid i Gävle vet att få saker är så viktiga för hur en bostad uppfattas som hur rent det är. Om inte städningen stämmer spelar styling och doften av nybakat ingen roll. Vi har över 15 års erfarenhet av visningsstädningar, vi vet vad som krävs för att göra ett bra jobb. 

En visningsstädning är en av våra mest grundliga städningar. Det är mycket som måste stämma för att lägenheten både ska se bra ut vid fotografering och passera det kritiska granskandet hos spekulanter. Tänk på att en visningsstädning oftast gör som störst nytta inför fotograferingen. Behövs en kompletterande städning inför eller mellan visningar hjälper vi givetvis gärna till med det också.

Tänk på att en visningsstädning med fördel kombineras med en fönsterputsning  för bästa resultat. Utöver det kan en uppfräschning av trädgården också hjälpa till. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig. 

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Gävle!
Telefon
026-12 57 60
Adress
Utmarksvägen 2, 802 91 Gävle
Öppettider
7-16 - måndag till fredag