Uppgifter om din bostad

Flyttstädning Gävle

Att flytta är bland det stressigaste man kan göra. Varför inte minska på stressen genom att låta proffs ta hand om flyttstädningen. Med över 15 års erfarenhet kan vi erbjuda garanti på våra flyttstädningar så att du kan fokusera på ditt nya hem.

Flyttstädning med garanterat godkänt resultat

Vi på HomeMaid i Gävle vet att du nog hellre fokuserar på att packa upp och inreda ditt nya hem än att oroa dig för att städningen av den gamla bostaden inte ska bli godkänd. Av den anledningen erbjuder vi en garanti på våra städ, vi erbjuder en genomgång av bostaden med så väl dig som köpare eller hyresvärden för att säkerställa att allt är till belåtenhet. Eventuell komplettering genomförs vid behov på plats. 

Vad ingår i en flyttstädning från HomeMaid?

En flyttstädning är vårt mest grundliga uppdrag där fönsterputsning alltid ingår. Vi arbetar utefter en förutbestämd checklista baserad på mångårig erfarenhet som inkluderar alla de punkter vi vet ingår vid överlämning av en bostad till en ny ägare. Även svårtåtkomliga och högt belägna ytor städas grundligt. Detta inkluderar i och omkring vitvaror så länge dessa är åtkomliga. 

Pris på flyttstädning

För att ge ett exakt pris måste vi prata lite med dig för att höra exakt hur din bostads förutsättningar ser ut men generellt brukar kalkylatorn på den här sidan vara ganska exakt. Om du vill ha en uppskattning räcker det alltså att du fyller i kvm och postnummer, vill du ha en exakt offert fyller du i steg två så kontaktar vi dig. 

Vanliga frågor och svar

Behöver jag tillse att städutrustning finns i bostaden?

Nej. Vi tar med oss allt vi behöver för att flyttstäda. Du behöver inte lämna någonting alls. Bostaden ska vara tom när vi kommer.

Utför ni flyttstädning åt jurdiska personer?

Ja. Ibland är beställaren en hyresvärd, en bostadsrättsförening eller ett dödsbo och det går precis lika bra. Det är dock värt att veta att jurdiska personer inte kan göra RUT-avdrag, kontakta oss därför gärna för en exakt offert.

Hur långt i förväg behöver jag boka?

Vi rekommenderar två veckors framförhållning när det gäller bokning av flyttstäd, speciellt under högsäsongerna efter Jul/Nyår och efter sommaren. Oftast kan vi ta emot uppdrag på kortare varsel än så men varför chansa?

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Gävle!
Telefon
026-12 57 60
Adress
Utmarksvägen 2, 802 91 Gävle
Öppettider
8-17 - måndag till fredag