Välkommen till oss på HomeMaid i Gävle! Vi servar även: Skutskär, Älvkarleby

Vi vill tacka alla som besökte vår monter på Bomässan. Rätt svar i vår tävling var 22 fönsterdukar. Vi fick två rätta svar och dessa har kontaktats per telefon. 

Här på vår härliga gröna östkust spelar vi inte bara hockey och fotboll, vi tar hand om ditt hem också! Här väntar ett gäng energiska medarbetare på att få ta hand om veckostädningen i ditt hem. Vi är kunniga och professionella i det vi gör och bjuder alltid på det lilla extra. Vi hjälper dig gärna utomhus också med trädgårdsarbete eller om vintern snöskottning. Andra tjänster vi erbjuder är också fönsterputs, visningsstädning, flyttstädning och storstädning.
 

Vår regionchef heter Helen Andersson och områdesansvarig är Rose-Marie Furuström. Vill du prata med henne eller någon av oss andra som jobbar i Gävle, är du välkommen att ringa 026-12 57 60 eller maila oss på: gavle@homemaid.se

Vi hörs!

 Rose-Marie Furuström
Områdes­ansvarig
Rose-Marie Furuström
”Småstressad inför julen med alla förberedelser, ska hem och städa gästrummet som inte ingår i vår städning. Gissa min glädje när jag kommer och inser att Marie har fixat det ändå! Kom nästan glädjetårar ☺ Det är en grym service, hon är fantastisk, min vardagshjälte!”
”Kommer hem trött och sliten från jobbet och öppnar dörren hemma, Elin har ju varit mos mej och städat och det är som att möta kärleken när man kommer in! Så rent och fint och harmoniskt så det liknar ingenting!”
HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Gävle!
Telefon
026-12 57 60
Adress
Utmarksvägen 2, 802 91 Gävle

Våra tjänster i Gävle

Lediga jobb

RUT – så funkar det
Från den 1 juli 2009 gäller direktavdrag för hushållsnära tjänster. Det betyder att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Du behöver varken fylla i blanketter eller kontakta Skatteverket – det fixar vi.

Läs mer

 

Vad kan vi hälpa dig med?
Räkna ut ditt pris här!