heroimage
Uppgifter om din bostad

Visningsstädning Falun

Att en bostad är ren är kanske den enskilt viktigaste faktorn i hur den uppfattas vid en visning. På HomeMaid i Falun vet vi vad som krävs för att din bostad ska visa upp sig från sin bästa sida på visningen.

Det är ofta mycket som ska hinnas med och kommas ihåg i samband med en visning av en bostad. Ofta sammanfaller den dessutom med att man letar efter ett nytt boende eller befinner sig i köpprocessen. Låt oss på HomeMaid hjälpa till med visningsstädningen så att du kan ägna dig åt annat. 

Med öga för detaljer

På HomeMaid i Falun vet vi vad som krävs för att spekulanter ska känna att bostaden är riktigt ren. Vi utgår från en gedigen checklista baserad på över 15 års erfarenhet av visningsstädningar men tar också självklart hänsyn till dina särskilda önskemål. 

Vi genomför alltid ett hembesök innan visningsstädningen där vi går igenom bostaden tillsammans med dig, lyssnar på din önskemål och självklart också kommer med rekommendationer på vad som är lämpligt att ta med i en visningsstädning.

Områden för visningsstädning i Falun

Vi erbjuder visningsstädning i Falun med omnejd. Bland annat:

- Aspeboda

- Kniva

- Karlsbyheden

- Skuggarvet

- Bergsgården

- Sundborn

- Danholn

- Uddnäs

- Korsgården

- Grycksbo

- Bjursås

- Svärdsjö

- Enviken

Vi tar oss an visningsstädningar från Avesta i söder till Leksand i norr så tveka inte att höra av dig till oss även om din ort inte finns med i listan.

Vad ingår i visningsstädningen?

En visningsstädning är mer flexibel än våra vanliga städningar eftersom varje lägenhet har väldigt olika styrkor. Det handlar i grunden om att lyfta fram lägenhetens bästa sidor och samtidigt städa på de där udda platserna som ingen normalt tittar på men som tveklöst kommer att bli synade i sömmarna vid en visningsstädning. 

Vi brukar fokusera på kök och badrum då dessa verkligen ska glänsa vid en visningsstädning men utöver det finns andra mindre kända platser som helt plötsligt kan bli väldigt synliga. Plåtskåp/underugn och plåtar, ugnens insida och lucka, köksfläktens undersida och skåpet under diskhon är alla platser som ofta tittas på under visningar. Detta är givetvis bara några få exempel från köket, vid hembesöket går vi genom allt med dig.

Pris på visningsstädning

Priset på visningsstädningen beror givetvis på din boyta och exakt vad som behöver göras inför visningen, du får en exakt offert efter hembesöket. Om du vill ha en ungefärlig uppfattning kan du fylla i formuläret "Uppgifter om din bostad" till höger.

Vanliga frågor och svar

Putsas fönstren vid en visningsstädning?

Nej, fönsterputs ingår inte i priset, däremot är det en väldigt bra idé att putsa fönster i samband med visningsstädningen då bostaden uppfattas som större, renare och med bättre utsikt om fönstren är rena. Prata med oss vid hembesöket för att diskutera fönsterputsning

Tar ni hand om höga höjder, ventiler och andra svåråtkomliga platser?

Nej, normalt sett är den typen av ytor något vi tar vid storstädningar. Däremot kan vi självklart lösa det även i samband med visningsstädning men i normalfallet fokuserar vi mer på synliga ytor. 

Är det något mer som kan göras inför en visning?

I de fall en trädgård finns och säsongen tillåter det kan lite enklare trädgårdsarbete göra mycket för att få trädgården att se prydlig och lättskött ut. Det påverkar också utsikten från huset positivt vilket kan vara viktigt inför en visning. 

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Falun!
Telefon
023-127 07
Adress
Främbyvägen 6, 791 52 Falun
Öppettider
Måndag till Fredag 8.00-17.00