heroimage
Uppgifter om din bostad

Storstädning Falun

Vare sig du själv städar till vardags eller är redan är kund hos oss på HomeMaid behövs då och då en riktigt storstädning. I veckorna hinner man helt enkelt inte med de svåråtkomliga platserna och tidskrävande momenten.

Vi på HomeMaid i Falun vet att varje hem är unikt och varje kund har olika förutsättningar. Därför genomför vi personliga hembesök inför storstädningar där vi tillsammans går igenom exakt vad som ska göras i varje rum. Dels för att vi ska förstå vad du som kund vill få gjort men också för att vi ska få en möjlighet att ge rekommendationer. 

Lång erfarenhet ger perfekt resultat

Oavsett varför finns det tillfällen då man vill att hemmet glänser lite extra och visar upp sig från sin bästa sida. På HomeMaid i Falun har vi över 15 års erfarenhet av storstädning. Passa på att dra nytta av den erfarenheten redan vid hembesöket så kommer du att bli extra nöjd med resultatet. 

I samband med storstädningen brukar vi även rekommendera en fönsterputsning, det är skönt att få det gjort på samma gång och gör stor skillnad i hur hemmet uppfattas. Storstädningen är lika grundlig och omfattande som flyttstädningen, skillnaden är att det är du som kund som får njuta av resultatet, och att möblerna får står kvar så klart.

Känner du att det börjar bli dags för en storstädning? Hör av dig till oss på HomeMaid i Falun så hjälper vi mer än gärna till.

Områden för storstädning i Falun:

Vi erbjuder storstädning i Falun med omnejd. Bland annat:

- Aspeboda

- Kniva

- Karlsbyheden

- Skuggarvet

- Bergsgården

- Sundborn

- Danholn

- Uddnäs

- Korsgården

- Grycksbo

- Bjursås

- Svärdsjö

- Enviken

Vi utför storstädningar från Avesta i söder till Leksand i norr så tveka inte att höra av dig till oss för ytterligare information. 

Vad ingår i storstädningen?

Inom ramen för en storstädning kan vi göra nästan vad som helst. Vid hembesöket går vi igenom ditt boende rum för rum för att se över vad som behöver göras. Om du inte har särskilda önskemål utgår vi från en beprövad checklista tillsammans med personalens erfarenhet för att komma med rekommendationer. Givetvis tar vi alla de moment som täcks vid en normal hemstädning men utöver det har vi även möjlighet att ta oss an mer tidskrävande aspekter som höga höjder, bokhyllor och ovansidor av skåp.

Pris på storstädning

Priset på en storstädning beror på din boyta men också på vad du vill ha gjort och vad ni kommer överens om vid hembesöket. Du får naturligtvis en mer exakt offert i samband med detta. Formuläret "Uppgifter om din bostad" till höger ger dock en snabb ungefärlig uppskattning. 

Vanliga frågor och svar

Hur går bokningen av en storstädning till?

Efter att du kontaktat oss via mail, telefon eller hemsidan blir du uppringd för bokning av ett hembesök. Vid hembesöket går vi igenom exakt vad du vill ha gjort vid din storstädning samt hur vi löser åtkomst till bostaden. Därefter får du en skräddarsydd offert för just din storstädning. När du tackat ja är det bara att luta dig tillbaka och låta oss sköta resten. 

Vad behöver jag ha hemma?

Det beror naturligtvis på vad du vill ha gjort men en bra dammsugare och en trappstege eller en ordentlig pall är bra. Utöver detta tar vi med oss allt vi behöver till städtillfället. Vi kan naturligtvis även lösa dammsugare och stege men i så fall får du gärna informera oss i förväg så att vi kan packa med oss detta från kontoret. 

Hur gör jag med mina husdjur?

Vi på HomeMaid är djurvänner. Så länge dina husdjur inte är allt för rädda eller aggressiva får de gärna vara hemma och titta på när vi städar. Har du mer exotiska husdjur eller djur som kräver särskilda instruktioner får du gärna diskutera detta med oss vid hembesöket så att vi kan anpassa din städning på lämpligt vis. 

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Falun!
Telefon
023-127 07
Adress
Främbyvägen 6, 791 52 Falun
Öppettider
Måndag till Fredag 8.00-17.00