heroimage
Uppgifter om din bostad

Hemstädning Falun

Vi på HomeMaid i Falun vet att det ibland kan vara svårt att få tiden att räcka till. Varför inte släppa lite på kraven att hinna göra allt perfekt själv? Lämna över hemstädningen till ett proffs istället så får du mer tid över till sånt som är viktigt.

De flesta har lätt att komma på något de hellre gör än att städa. Faktum är att de flesta på rak arm kan räkna upp en lista på saker de hellre gör. Varför inte göra slag i saken och göra de där sakerna? Vare sig du vill vara mer med barn eller barnbarn, engagera dig ideellt eller bara ha mer tid över till dina fritidsintressen så kan vi hjälpa dig.

Vi på HomeMaid i Falun tror starkt på att du som kund blir som nöjdast om du känner att vi tar ansvar för ditt hem som om det vore vårt eget. Därför är vi inte rädda att säga till om vi hittar något vi tror skulle öka din trivsel. Kanske behöver fönstren putsas, trädgården krattas eller utemöblerna grovrengöras? Vi hjälper gärna till även med detta.

På HomeMaid i Falun förstår vi att det krävs mer än bara rena golv för att du som kund ska bli nöjd. Varje hem är unikt och därmed också varje hems behov. För att kunna möta dessa unika behov börjar vi alltid med ett kostnadsfritt hembesök så att vi får en chans att gå igenom hemmet tillsammans med dig. Vi jobbar också aktivt med att hålla en god dialog med dig som kund, tveka aldrig att höra av dig till oss på HomeMaid om det är något du vill ändra, fråga om eller ha hjälp med. 

 

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Falun!
Telefon
023-127 07
Adress
Främbyvägen 6, 791 52 Falun
Öppettider
Måndag till Fredag 8.00-17.00