heroimage
Uppgifter om din bostad

Fönsterputsning Falun

Rena fönster kan göra underverk för hur en bostad uppfattas. Mer ljus och bättre utsikt gör att bostaden uppfattas som både större, renare och mer attraktiv. På HomeMaid i Falun vet vi vad som krävs för att ge fönstren den där proffsstädade känslan.

Att putsa fönster är en konst, ett hantverk och i vissa fall ett ren cirkusnummmer i akrobatiska termer. På HomeMaid i Falun har vi alla tre, det måste vi ha för att göra ett riktigt bra jobb, både snabbt och effektivt.

Fönsterputsning går att köpa både som abonnemangstjänst, ett regelbundet komplement till hemstädningen eller som engångstjänst tillsammans med exempelvis flyttstädning, storstädning eller visningsstädning.

Vi vet att det finns nästan lika många olika sorters fönster som det finns hus. Finns ditt fönster in representerat i listan till höger? Oroa dig inte, vi kan nästan säkert hjälpa till i alla fall. Vid höghöjdsputsning, hela glasfasader och antika rutor ber vi dig dock att höra av dig till oss i förväg då detta kan kräva så väl speciell utrustning som kompetens.

Om du har frågor, funderingar eller helt enkelt vill boka upp en fönsterputsning är det bara att höra av dig till oss så hjälper vi självklart till.

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Falun!
Telefon
023-127 07
Adress
Främbyvägen 6, 791 52 Falun
Öppettider
Måndag till Fredag 8.00-17.00