Flyttstädning i Falun

Dags att byta boende? Då kan vi hjälpa dig med flyttstädningen. På HomeMaid i Falun förstår vi att du mycket hellre ägnar dig åt att packa upp och inreda i ditt nya hem än att grovstäda det gamla. 

Vill du ha hjälp med flyttstädningen? Fyll i så fall bara i uppgifterna om din bostad och dina kontaktuppgifter så hjälper vi dig med allt annat. Vill du läsa mer om vad vi på HomeMaid kan erbjuda och hur vi utvecklat vår tjänst under 18 år får du gärna läsa vidare. 

Flyttstädning med garanterat godkänt resultat

Faktum är att vi är så säkra att vi garanterar ett bra resultat. Vi erbjuder att göra en genomgång med så väl köpare eller hyresvärd som säljare av bostaden för att säkerställa att alla är nöjda. Eventuella önskemål om komplettering tar vi givetvis hand om på plats.

Vad ingår vid flyttstäd?

En flyttstädning är vår mest grundläggande städning. Helt enkelt kan vi säga att allt som krävs för att en städning ska klara även den mest nitiska nya ägares inspektion ingår. Har du några särskilda önskemål utöver det kan vi nästan alltid tillgodose dem. 

Pris på flyttstädning?

Priset beror givetvis på din bostads storlek men även på förutsättningarna för hemmet. Exempelvis kan gamla trägolv eller andra anrika detaljer i en bostad kräva lite extra tid. Av den anledning gör vi nästan alltid hembesök innan vi lämnar en slutgiltig offert. Du kan dock få ett ungefärligt pris om du fyller i din bostads storlek högst upp på sidan. 

Vanliga frågor:

Behöver jag lämna städartiklar hemma?

Nej. Vi tar med oss allt vi behöver. Lägenheten ska vara så tom att du i praktiken kan lämna ifrån dig nycklarna för sista gången när vi kommer. Vi tar med oss all utrustning vi behöver och alla medel och materiel som förbrukas ingår i priset. 

Vad händer om köparen/värden inte kan medverkan vid genomgången?

Vi kan vårt jobb, tycker den nye ägaren att vi inte gjort det tillräckligt bra så måste vi komma tillbaka och rätta till det. Alldeles oavsett så kostar det inte dig som kund något extra, du har ju köpt en godkänd flyttstädning av oss. 

Ingår fönsterputsning? 

Ja, självklart. Även fönstren ska vara rena när ett boende lämnas över till nya ägare, därför ingår fönsterputsning alltid i våra flyttstädningar.

 

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Falun!
Telefon
023-127 07
Adress
Främbyvägen 6, 791 52 Falun