heroimage
Uppgifter om din bostad

Fönsterputsning Enköping

Letar du efter fönsterputsare i Enköping? Att putsa fönster är ett äkta hantverk. Det kräver både kunskap, erfarenhet och ibland akrobatiska färdigheter för att göras rätt. På HomeMaid i Enköping har vi samlat på oss alla tre, och kan därför garantera rena, skinande fönster! 

FÖNSTERPUTSNING SOM GÖR SKILLNAD

Få saker har så stor och omedelbar effekt på hur ett hem uppfattas som rena fönster. Ljusinsläppet blir bättre, rummen uppfattas som större och luftigare och hela hemmet upplevs som renare. En gedigen fönsterputs har verkligen många fördelar. För dig som letar efter fönsterputsning i Enköping så finns vi på Homemaid här för dig - vi har över 20 års erfarenhet av att göra fönster skinande rena och erbjuder ROT-avdrag på våra tjänster.

Specialanpassad fönstertvätt för dina behov

Fönsterputsning går att beställa som abonnemang, ett regelbundet komplement till ordinarie hemstädning eller i samband med antingen visningsstädning eller storstädning.  

Vi kan ta oss an alla typer av fönster, såväl på hög höjd som på marknivå. Vanligtvis utgör det inget som helst problem med lite svårare utmaningar. Om du dock har fönster som kräver höghöjdsputsning eller hela glasfasader ber vi dig kontakta oss för en uppskattning av priset då dessa tjänster kräver speciell utbildning och utrustning. Vi kan dock nästan alltid hjälpa till. 

Fönsterputs hos privatpersoner

Vi putsar fönster hemma hos privatpersoner - i lägenheten, villan, radhuset eller sommarstugan. Tänk på att även invändiga glasytor så som spegelväggar, glashyllor och glasräcken kan må bra av en putsning nu och då även om de inte smutsas lika hårt.  

Fönsterputs hos företag

HomeMaids fönsterputsare har stor erfarenhet att tvätta fönster hos företag. Allt från skolor, hotell, kontor och butiker. Tänk även på att invändiga ytor så som glasväggar till konferensrum och avskiljare i kontorslandskap mår bra av att putsas. 

Vad ingår i fönsterputsningen

I en fönsterputsning ingår så väl invändig som utvändig putsning av fönstren. Djupare karmrengöring kan beställas vid behov.

Pris på fönsterputsning

Priset varierar beroende på var du bor i Enköping, hur många och vilken typ av fönster som ska putsas. Fyll i formuläret till höger på denna sida så får du en uppskattning av priset.

Vanliga frågor och svar

Går det att använda RUT-avdrag till fönsterputsning?

Självklart! RUT klassas som en hushållsnära tjänst och är berättigad till RUT-avdrag precis som andra hushållsnära tjänster. Vi rapporterar in till Skatteverket, och så får du en faktura där RUT-avdraget redan är gjort.

Vilken tid på dygnet utförs fönsterputsning?

I regel genomför vi fönsterputsning i samband med ert ordinarie veckorstäd eller engångsuppdrag om sådant finns, annars gör vi det i görligaste mån under ordinarie arbetstid även om vi självklart vid behov kan vi även utföra tjänsten på kvällar och helger.

Vad händer om det regnar eller är kallt på avtalad tid?

Regnar det för mycket erbjuder vi alltid kostnadsfri ombokning till ett annat tillfälle. Dock är lättare regn eller temperaturer ner till -10 sällan något problem. 

Måste jag ha egen fönsterrengöring hemma?

Nej, HomeMaid står för så väl materiel och medel för fönsterputs. Om det finns fönster som av en eller annan anledning är mycket svåråtkomliga uppskattar vi att få information om detta i förväg då specialutrustning i vissa fall kan behövas. 

Hur lång tid tar en fönsterputsning? 

Tidsåtgången beror naturligtvis på antalet fönster, deras läge och vilken typ av fönster det rör sig om. Om du enbart är i behov av en tidsuppskattning får du gärna kontakta oss på HomeMaid så hjälper vi dig efter bästa förmåga. 

Kontakta oss på HomeMaid i Enköping så tar vi hand om dina fönster. 

HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Enköping!
Telefon
0171-15 32 90
Öppettider
7-16.30 måndag-fredag