Välkommen till oss på HomeMaid i Enköping! Vi servar även: Strängnäs, Eskilstuna, Bålsta och allt däremellan

Letar du efter en städfirma i Enköping? I parkernas stad invid Mälarens norra strand gör vi det allra bästa för att våra kunder ska trivas hemma och hinna med vardagen. Vi täcker in ett stort område, hela vägen till Strängnäs i söder och Bålsta i öster.

Vi är experter på att få ditt hem skinande rent och fräscht. Vi hjälper gärna till att skräddarsy en lösning för ditt unika behov – hemstädning, flyttstädning, storstädning, strykning, tvätt t.ex. för att underlätta just din vardag. Dessutom har vi ett specialutbildat team av fönsterputsare, som vet hur fönsterrutor blir riktigt skinande rena och fina. Har du ett kontor i behov av kontorsstädning så hjälper vi till med det med. Oavsett vad du vill ha hjälp med - ring oss gärna så hjälper vi dig.

Önskar du prata med någon av oss som jobbar i Enköping, är du välkommen att ringa 0171-15 32 90 eller maila oss på: enkoping@homemaid.se. Vi har idag inget kontor i Enköping utan utgår ifrån vårt kontor i Västerås.

Vi är närmare än du tror i Sveriges närmaste stad!

 

 

Pernilla Lönnqvist
Områdeschef
Pernilla Lönnqvist
Therese Englund
Områdeschef
Therese Englund
Malin Lagestrand
Områdeschef
Malin Lagestrand
Uppgifter om din bostad
kvm
HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Enköping!
Telefon
0171-15 32 90
Öppettider
7-16.30 måndag-fredag

Våra tjänster i Enköping

RUT – så funkar det
Från den 1 juli 2009 gäller direktavdrag för hushållsnära tjänster. Det betyder att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Du behöver varken fylla i blanketter eller kontakta Skatteverket – det fixar vi.

Läs mer