Välkommen till oss på HomeMaid i Enköping! Vi servar även: Strängnäs, Eskilstuna, Bålsta och allt däremellan

I parkernas stad invid Mälarens norra strand gör vi det allra bästa för att våra kunder ska trivas hemma och hinna med vardagen. Vi täcker in ett stort område, hela vägen till Strängnäs i söder och Bålsta i öster.

Vi är experter på att få ditt hem skinande rent och fräscht. Vi hjälper gärna till att skräddarsy en lösning för ditt unika behov – hemstädning, strykning, tvätt t.ex. för att underlätta just din vardag. Dessutom har vi ett specialutbildat team av fönsterproffs, som vet hur fönsterrutor blir riktigt skinande rena och fina. Ring oss gärna så hjälper vi dig.

Önskar du prata med någon av oss som jobbar i Enköping, är du välkommen att ringa 0171-15 32 90 eller maila oss på: enkoping@homemaid.se. Vi har idag inget kontor i Enköping utan utgår ifrån vårt kontor i Västerås.

Vi är närmare än du tror i Sveriges närmaste stad!

Vi hörs!

Pernilla Lönnqvist
Områdeschef Öst
Pernilla Lönnqvist
”Perfekt städat! Vi är jättenöjda med vår assistent. Hon gör ett fantastiskt jobb. Tack för att hon kommer till oss!”
”Igår hade vi fönsterputs hos oss, och vi är väldigt nöjda. Det låg en trevlig lapp på vår bänk när vi kom hem. Med anställda som henne kommer ni få MÅNGA nöjda kunder. Jag kommer att rekommendera er till många vänner och bekanta.”
Vad kan vi hälpa dig med?
HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Enköping!
Telefon
0171-15 32 90

Våra tjänster i Enköping

RUT – så funkar det
Från den 1 juli 2009 gäller direktavdrag för hushållsnära tjänster. Det betyder att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Du behöver varken fylla i blanketter eller kontakta Skatteverket – det fixar vi.

Läs mer