Välkommen till oss på HomeMaid i Borlänge! Vi servar även: Gagnef, Djurås

Borlänge är en stad där musiken är en viktig del, både i vårt och i Borlängebornas liv. Intresset för sport och fridluftsliv är också stort i Borlängebygden: när du åker skidor i Romme t.ex. städar vi ditt hem. Vi på HomeMaid Borlänge har servat våra kunder sedan 2001 och i dagsläget är vi 20 erfarna och kunniga personer som gör vårt allra bästa för att våra kunder ska trivas hemma och hinna med vardagen. Vi är ett glatt och positivt gäng som ser fram emot att få underlätta din vardag. Vi levererar tjänster i hela Borlänge kommun och erbjuder ett stort utbud, såsom hemstädning, fönsterputs, storstädning, flyttstädning och kontorsstäd. Vi kan det mesta!

Vår regionchef heter Susanne Moffat och områdesansvarig är Nathalie Vahlin. Vill du prata med henne eller någon av oss andra som jobbar i Borlänge, är du välkommen att ringa 0243-20 62 10 eller maila oss på: borlange@homemaid.se

Vi hörs!

 

Nathalie Vallin
Områdes­ansvarig
Nathalie Vallin
Måste bara få säga att vi är supernöjda med våran assistent. Hon sköter sitt uppdrag på ett ansvarsfullt sätt är noggrann och verkar hur mysig som helst. Hon skriver alltid några rader till oss när hon varit här, och det känns bra att ha henne här."
HomeMaid Välkommen till oss på HomeMaid i Borlänge!
Telefon
0243-20 62 10

Våra tjänster i Borlänge

RUT – så funkar det
Från den 1 juli 2009 gäller direktavdrag för hushållsnära tjänster. Det betyder att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Du behöver varken fylla i blanketter eller kontakta Skatteverket – det fixar vi.

Läs mer

Vad kan vi hälpa dig med?
Räkna ut ditt pris här!